Дехто з учасників «врадіївської ходи» злякався великої кількості міліціонерів біля головного управління МВС в Києві й тому пішов мітингувати на Майдан Незалежності. Про це в коментарі «Прочерку» повідомив уманський опозиціонер та учасник пішого протесту Максим Поляков.

Фото зустрічі з офіційного веб-сайту МВС

Фото зустрічі з офіційного веб-сайту МВС


– Наша акція скрізь по країні проходила біля відділів міліції. В останній день кілька осіб відмовились категорично йти до МВС і пішли на Майдан. Я так розумію, що людей просто залякали, бо біля міністерства було багато правоохоронців, – зазначив Максим Поляков. – Наголошу, що ніхто з врадіївчан не пішов на Майдан Незалежності. Постраждалі від свавілля міліції залишилися з нами.

Сенсу виходу людей на Майдан Поляков не бачить. Він, звісно, засуджує грубий розгін мітингувальників «беркутівцями», проте зауважує, що правди домагатись треба було саме в міністра під МВС.

– Я був серед тих близько десяти осіб, хто пішов вчора на зустріч з міністром Віталієм Захарченком. Ми висунули перед ним вимоги: протестувальники з Врадіївки не повинні бути покарані, міністр МВС повинен піти у відставку. І третє: ми попередили, якщо через декілька місяців в правоохоронних органах не буде кардинальних змін, то «врадіївки» будуть по всій Україні. І це вже буде на совісті Захарченка та Януковича. Також ми передали міністру листи від мітингувальників, де була інформація й про інші безчинства міліції, – сказав Максим Поляков. – Особисто я вимагав від Захарченка створити при сайті МВС окремий портал, де б кожен житель України міг викладати інформацію щодо незаконної торгівлі зброєю, наркотиками тощо. До речі, сам Віталій Захарченко в присутності делегації від протестувальників визнав, що правоохоронними структурами все це кришується…

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100