реклама

реклама

Щойно мітингувальники прийшли із Соборної площі до обласної прокуратури.


Вхід до будівлі прокуратури Черкаської області заблокований кількома міліціонерами. Вони загородилися від мітингувальників щитами. Крім того, біля прокуратури стоять чотири «КамАЗи». 

Депутат Черкаської міськради Микола Булатецький дав прокуратурі області 10 хвилин на те, що автомобілі були негайно прибрані з місця. 

Люди скандують «Міліція – з народом!», «Банду – геть!». 

Крім того, вони вимагають, щоб до них вийшов прокурор області Геннадій Дем’яненко

Наразі триває виступ Булатецького. Він говорить про те, що головною вимогою мітингарів є звільнення затриманих учора вночі через штурм ОДА.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #12 Царь 26.01.2014 02:14
головною вимогою мітингарів є звільнення затриманих учора вночі через штурм ОДА. - ТА Ви в своєму умі як звільнити Він хоть бачив що вони наробили - хай з синочком заплатить за ПОГРОМ а потом щось там требує
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-13 #11 Черкащанин 24.01.2014 20:05
Люди, вы только посмотрите, что происходит!!! Это ужас. Страна на пороге гражданской войны. Булатецкий теперь сам защищает б....тов. А иначе и не скажешь. Какая цель была вчерашнего погрома? Погром ради погрома. Тогда это разбой и вандализм (криминальная статья). Его сын подбивал толпу. А это подстрекательст во к массовым беспорядкам. Да и кто был в той толпе? Малолетки. У которых еще ничего в голове нет. Смысл этого беспредела? Доллар уже начал стремительно расти. Уже доверие к нашей стране практически нет. Экономика будет в .... Но разве "малолетки" это понимают.
Хотите поменять власть - пожалуйста. Для этого есть законные способы. Но это просто разгул б....тизма. Если будет война - тогда что? В Украине больше армии нет. И просто так никто здесь ничего не оставит. Мы не Северная Африка, и не Сирия. Мы - самая большая страна Европы. А это значит, что для наведения порядка в нашей стране - сюда могут ввести "миротворцев". Оно вам надо?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #10 Garik 24.01.2014 19:37
Ото Буля жжоть-10 хвилин для Камаза треба тіко дизель гріти,нехай би дав півгодини,то ж не Жигуль...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #9 Hata 24.01.2014 17:33
Два инсайда по пернатым. 1. Они будут стоять, поскольку им платят налом каждый день по невообразимым тарифам. Первая линия оценивается в 700 грн/час. Встать туда - конкуренция! Кстати, если кто-то имеет иллюзии насчет мелицыи с народом: свидомый львовский беркут недоволен и ропщет: его кляти москали-командиры не пускают в первую линию, не доверяют стало быть! 2. Их вяжут кровью, используя втемную. Часть патронов для помповиков снаряжена в режиме Магнум и не пластиком, а картечью и жаканами. Внутри началась тихая паника, поскольку все уже отчетливо поняли, что их подставляют, чисто конкретно завязывая кровью. Но им, даже с набитыми карманами в этой стране деться некуда. Вот и борется жадность и страх - пока не победит что-то окончательно. Пока побеждает жадность.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #8 Ха 24.01.2014 17:19
Собака когда за машиной с лаем бежит, тоже думает что авто её испугалось и убегает.

Булика напомнило... =)))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #7 Krot 24.01.2014 17:16
Що там ще Булатецький хоче ... революціонери. Він на Майдані всім присягався що всі Черкащани його підтримують, а на виборах облажався по повній (третину з тих "патріотів" хто туди прийшли - купив цей ...... за 200 гривень). Ось вам уся ідея революції цієї продажно-ф.....ської. Не зрозумів, доречі, нащо було ф...стську символіку малювати на облдержадмініст рації. "Змінимо одне .... на інше, виріжемо всіх невдоволених і заживемо мирно на своїй землі". Все за сценарієм ... ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+22 #6 Черкащанин 24.01.2014 16:44
Люди сохраняйте адекватность в действиях не уничтожая материальные блага, ведь вчера был просто погром пустых помещений, восстанавливать которые будут за наши с вами кровные.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #5 Фотограф 24.01.2014 16:05
5 хвилин назад проходив мимо. Ніяких Камазів. Є 2 міліціянта в машині, сидять.
Може Булатецкий так же результативно, дасть команду ВВП держави щоб він піднявся на 10-15 відстоків, чи щлб яерез три дні був новий міст через Дніпро
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #4 Шо 24.01.2014 14:56
Львовский беркут люстрацию прошел.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #3 Черкащанка 24.01.2014 14:42
Микола Булатецький дав прокуратурі області 10 хвилин .... Коли це ...... керували прокуратурою? А де він учора був? Синочка послав. .... свій ховав.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100