Проблеми з розчисткою доріг на Черкащині значною мірою спричинені браком снігоприбиральної техніки. Проте навіть у цих умовах в багатьох районах спромоглися налагодити досить ефективну розчистку доріг. Про це йшлося під час сьогоднішньої координаційної наради в облдержадміністрації.

Чубань

– Дуже багато залежить від керівника міста чи району, – наголосив голова ОДА Юрій Ткаченко. – Погодні умови будуть погіршуватися. У тих районах, де виникнуть серйозні проблеми з розчисткою доріг, необхідно створювати штаби під керівництвом керівника міста, району.

За словами Юрія Ткаченка, в області недостатньо сил, техніки, інших ресурсів – як в облавтодорі, так і у містах та районах. Робота штабів з ліквідації наслідків негоди необхідна, щоб оперативно розв’язувати питання з ефективним розподілом наявних ресурсів, залучати допомогу з інших районів та областей. Як приклад, Ткаченко навів роботу обласного штабу.

За словами начальника управління транспорту, дорожнього господарства та оборонно-промислового комплексу ОДА Сергія Чубаня, в області є приклади ефективної співпраці між сусідніми районами у ліквідації наслідків негоди, зокрема, між Монастирищенським, Христинівським та Уманським, а також Золотоніським, Драбівським і Чорнобаївським.

Разом із тим, як наголосив Юрій Ткаченко, проблема закупівлі нової снігоприбиральної техніки стоїть дуже гостро, і її необхідно розв’язувати – як на обласному рівні, так і з залученням державної підтримки.

реклама

Коментарі  

 
+5 #5 Михайло 29.01.2018 23:50
Ти ба, а вночi якась технiка кioски встановлюе, фундаменти на самозахоплених землях бетонуе.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #4 Платник податків 29.01.2018 20:38
Позорище! Дорога Умань-Черкаси в Смілянському районі та в місті Сміла нечищена від снігу, становить реальну небезпеку для учасників дорожнього руху. І нікому з можновладців немає до цього діла.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #3 Дональд Трамп 29.01.2018 19:29
Юра,вытащи из кармана наворованное и сделай подарок людям,а не балаболь языком.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+25 #2 Андрій 29.01.2018 12:55
Та й х" з нею, головне що оглядовий майданчик за 9-ть лямів є.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+26 #1 Серйозно 29.01.2018 12:29
Серйозно, робота налагоджена?! :-x
Київ - Черкаси 5 годин в дорозі!
Черкаси - Яснозіря 2 години в дорозі!
Виїзжаєш з міста і дороги закінчились, нальоді по пояс!Шо ви ждете!? Доки літом все розтане!? Там Асфальту вже немає під тим льодом. Налагоджена роба... пдц!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100