Станом ранок 13 лютого проїзд дорогами державного значення Черкаської області забезпечено, заторів, обмежень чи перекриттів немає.

Дорожники Черкаської області продовжують цілодобові роботи, спрямованих на подолання наслідків циклону Волкер на наших дорогах. На дорогах області сьогодні продовжуються роботи з очищення проїзної частини та оброблення протиожеледними матеріалами державних доріг області. На снігоприбиранні та обробці покриття протиожеледною сумішшю в ніч на 13 лютого на дорогах державного значення працювало 66 одиниць спецтехніки підрядних організацій, за минулу добу використано понад 2700 тонн протиожеледної суміші. Техніка не припиняє працювати.

Паралельно з очищенням автодоріг від снігу та ліквідації зимової слизькості на проїзній частині, наші підрядні організації продовжують роботи з розчищення від снігу узбіч, мостів, очищення дорожніх знаків від снігу, тротуарів та автобусних зупинок, виконуються роботи із водовідведення з автодоріг.

Служби автомобільних доріг у Черкаській області звертається до водіїв з проханням перечекати негоду вдома - без нагальної потреби не вирушайте в дорогу, особливо на далекі відстані. А також поступайтеся на дорозі спецтехніці.

Під час негоди ми рекомендуємо водіям, передусім великогабаритного транспорту, користуватися майданчиками для відстою, котрі розташовані вздовж державних автошляхів. На балансі Служб автодоріг країни їх близько 400. Для зручності, всі вони відзначені на Google-мапі: http://bit.ly/2WsAaZe.

Якщо ж ви зафіксуєте ускладнення руху на автомобільних дорогах державного значення чи вам знадобиться допомога на дорозі - телефонуйте диспетчеру Служби автомобільних доріг у Черкаській області: +380472714534, +380678093117 цілодобово.

Пресслужба САД у Черкаській області

реклама

Коментарі  

 
-1 #1 тю 13.02.2021 12:18
А де вси смолоскыпни актывисты з лопатамы?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100