реклама

реклама

Клон газети обласної організації ВО «Батьківщина» «Твоя Батьківщина» з’явився у виборчому окрузі №199 з центром у Жашкові. Газета-клон називається «За нашу Батьківщину» й імітує логотип опозиційної газета, пише сайт «Про головне».

Як пише видання, газета «За нашу Батьківщину» інформує про кандидата Ігоря Доманського, колишнього депутата Черкаської обласної ради від БЮТ. У 2007 році його було виключено із лав «Батьківщини» за зраду, оскільки він перейшов до партії «Вільних демократів». «Батьківщина» навіть судилася з ним, щоб позбавити депутатського мандата. Згодом Доманський постійно критикував керівництво партії загалом і Юлію Тимошенко, зокрема, за авторитаризм і внутрішню політичну корупцію.

Ігор Доманський як самовисуванець балотується по тому ж 199-му округу, що й лідер обласної «Батьківщини» Анатолій Бондаренко.

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, один із провладних кандидатів по Жашківському мажоритарному округу зареєстрував газету «За Батьківщину».

«Це недобросовісне ведення виборчої кампанії, адже всі жителі області знають, що є лише одна партія «Батьківщина» і вона по Жашківському округу висунула єдиного мажоритарного кандидата – керівника обласного виборчого штабу Об’єднаної опозиції Анатолія Бондаренка. Із свого журналістського досвіду хочу додати, що такі методи ведення агітаційної кампанії ніколи не допомагали», – коментував ситуацію по першому випадку клонованої газети нардеп Андрій Шевченко.

реклама

Коментарі  

 
+1 #10 кот 28.09.2012 14:47
Ха! А Добровольський саме і керує компанією Толіка в жашкові!!! От вам і докази зради!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #9 Тарас Шевченко 27.09.2012 22:28
Да в батькивщыни и сейчасс куча предателей и прихлебателей таких как Слуцкая , Добровольский и им подобные, они готовы в любой момент всё и всех продать .
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #8 БЬЮТЬ свої? 27.09.2012 20:46
За нашу Батьківщину, це газета Жашківського БЮТу, але після партійної боротьби та поділу на своїх та чужих вона тепер БЮТЬ по своїх.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #7 Валентин 27.09.2012 20:17
"Бідний Анатолій"!!! Ще б написали бідолага, та це ви бідні, а Толян рубає капусту!!! -Собаки лають, а потяг їде!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #6 Полотно 27.09.2012 16:20
Толік! Ти назбирав бездарів, які працюють в твоїй газеті "Твоя Батьківщина",тупий листок, якого читати соромно, а в Ігоря Доманського газета, яку читати цікаво. Я, тобі говорив, якщо ти хочеш перемоги, потрібно розігнати різних проданів -воронцових, говорилося запроси Тетяну Коробову, вона б одна, з Ничипіра зробила б посміховисько, а так, час втрачено, ти вже поступаєшся навіть Василю Фурману,не послухав, тепер ти став нецікавий навіть Доманському, в останніх номерах їх цікавить Вася Фурман з УДАРУ! От так Толік, "вільний демократ", погасив ретинг! А "яблучники" завжди з креативом дружили!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #5 гонта 27.09.2012 14:46
Софа, ви краще б на івріте писали б :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #4 Ігор 27.09.2012 14:30
Цитую Софа Ліберман:
Із Ігоря Доманського такий опозіціонер як з гі*на пуля

О ось Софа Ліберман 100% гі***, без пулі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #3 Ігор . 27.09.2012 13:46
Андрій Шевченко підла і брехлива людина. Коли представники двох організацій Уманської та Смілянської під"їхали до центрального офісу, він не вийшов поспілкуватись, а дав коментар на ТБ, що приїхали якісь провінціали з якими нема про що говорити. Бреше він і про те, що я зрадив когось. Я приєднався до партії вільних демократів після того, як самозванці виключили мене з партії "Батьківщина", втікши з Умані і сховавшись від членів партії аж в Христинівці, прийняли це підле рішення. А те що я говорив відверто і Юлі за недоліки - це правда. Вона напевно сама зараз в цьому переконалась і жалкує.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #2 Софа Ліберман 27.09.2012 13:34
Із Ігоря Доманського такий опозіціонер як з гі*на пуля
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Василь 27.09.2012 12:31
Так ця ж газета вийшла ще в серпні. Принаймі у мене в поштовій скринці в Лисянці була. Нормальна газета. А чому клон???? там вихідні данні, адреса друкарні, реєстраційний номер. І здається виходить с початку серпня щотижня? Чому тільки зараз Толя галас підняв?
Газета цікава за змістом. Цікавіша за толіну газетку це уж точно!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100