Реальним кандидатом від влади про виборчому округу №194 (м. Черкаси, Придніпровський район) є почесний президент ПАТ «Азот» Валентина Жуковська, а технічним – головний лікар Черкаського обласного онкодиспансеру Віктор Парамонов. Про це у коментарі «Прочерку» заявила кандидат у нардепи по цьому ж округу Любов Майборода.

– Ніяких шансів технічний кандидат від Партії регіонів по цьому округу не має. Технічним кандидатом я вважаю Віктора Парамонова, колишнього бютівця. Він мій друг, якого я глибоко поважаю. Мені прикро, що він змушений балотуватися від влади заради збереження свого професійного місця. А він дійсно професіонал. Таких ще пошукати треба, – сказала Любов Майборода. – Реальним же кандидатом від влади вважаю Валентину Жуковську. Вона є представником великого капіталу. Проте буде прикро, якщо наша майбутня Рада перетвориться на зібрання олігархів.

У свою чергу Віктор Парамонов у коментарі «Прочерку» розповів, що раніше двічі представляв у обласній раді Камянський округ, але зараз було визначено, що йому доцільніше висуватися по Черкасах.

– Для мене це не принципово, бо я працюю на всю область, - сказав він.

За його словами пропозиція балотуватися надійшла йому під час конференції обласної організації Партії регіонів, членом якої він є з 2010 року.

У Верховній Раді Віктор Володимирович хоче працювати над соціальними законами та законами, що піднімуть медичну галузь. Під час агітаційного періоду планує зустрічатися з людьми, використовувати не заборонені законом способи агітації. Каже, що з повагою ставиться до своїх конкурентів, сподівається на коректне ставлення і з їхнього боку.

– Я маю досвід роботи в окрузі, знаю, що таке відповідальність. Мені це більше підходить, ніж іти за списком, - каже лікар.

На час передвиборної агітації братиме відпустку, яких у нього «накопичилося вже не за один рік».

реклама

Коментарі  

 
+1 #7 Знающий 09.08.2012 10:53
Цитую Дмитро:
Як нам пояснить Парамонов свої кульбіти? До 2012 року - член партії "Батьківщина", член бюро обласної організації, делегат партійних конференцій... і т. д. і т.п. Тепер - ярий регионал

Да не теперь а с 2010 года, читайте выше.Хотя был доверенным лицом Юлии Тимошенко на выборах 2010 года)))А потом понял,что надо перебежать ибо может быть капут!Вот видео на котором международный наблюдатель говорит о фальсификациях у Парамонова в диспансере http://www.youtube.com/watch?v=_MJZkEXfNQo Вообще почти все чиновники приспособленцы и имеют по несколько партбилетов, чтоб потом, когда наедут, сказать: - А я в вашей партии, не трогайте меня, готов помогать,только оставте в "кресле". Тьфу. Надоели тушки и политическая проституция! "Опять власть меняется" (Свадьба в Малиновке).
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #6 Василь 08.08.2012 10:37
Майборода - ліпша падруга ригіонала? Будуть разом творити черговий ПРиБЮТ? Ось чому за Майбороду і їй подібним не потрібно голосувати. :-x Мух від котлет потрібно відділяти заздалегідь :sigh:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #5 танк 07.08.2012 22:09
Що Журба, що Парамонов одне ціле!Він політична проститутка!пар тія тільки програє!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #4 Оксана Колісник 07.08.2012 21:06
Цитую Karmen:
Буде чудно,коли технічний обскакає головну :D
Буде прикро, якщо втратимо спеціаліста, а отримаємо чергового кнопкодава.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 Слідчий 07.08.2012 19:38
Якби Парамонов був порядною людиною - відмовився б від балотування. А рильце в пушку :lol: .. та ще якому... :-x Два роки тому ........................................ - тепер він у регионів на міцному гачку :-* :-* :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Дмитро 07.08.2012 19:35
Як нам пояснить Парамонов свої кульбіти? До 2012 року - член партії "Батьківщина", член бюро обласної організації, делегат партійних конференцій... і т. д. і т.п. Тепер - ярий регионал :P То може весь його "профіоналізм" - БУТИ ПОВІЄЮ? Українська медицина завдяки таким "професіоналам" як Парамонов на останньому місці в Європі за тривалістю життя та рівнем медичних послу. Грошей вистачає лише на Феофанію, де лікується номенклатурна братія, інші - хоч на цвинтар .... :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #1 Karmen 07.08.2012 16:21
Буде чудно,коли технічний обскакає головну :D
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100