11.02 — вдруге. І вдруге все успішно! Без серйозних наслідків для тіла, але із загартуванням духу, пише про поранення капелан черкаських тероборонівців Володимир Педько.

«Біля мене в одному з госпіталів лежала військова в якої не лишилося жодної кінцівки вище ліктя і коліна. Я їй був ладен віддати свої... як і кожен лікар і поранений, хто її бачив…

Тож я несучи свою службу біля героїв, отримав незначні поранення. Друзі, хто знає які саме, і вам дивно, що пишу "незначні" — не дивуйтеся! Бо коли бачиш реально значні поранення, особливо як в тої дівчини, що лежала поруч мене, розумієш що народився в кевларовій сорочці. Вже традиційно дякую нашій медицині і державі, що забезпечують лікування, тому мені особисто допомога не потрібна», - каже Володимир.

329939878_921248385735971_7475596582694644233_n

«Капелан Володимир Педько, у якого псевдо " Фортовий", це справжній патріот України і відважний боєць.... Я дякую Господа за те, що він його зберіг і має ще плани на його життя! Брате ми всі бажаємо тобі швидкого одужання і для нас честь разом з тобою гнати цю нечесть з нашої Богом даної землі!!! До зустрічі!!!» – пише Микола Сташук.

На початку жовтня Володимир Педько отримав осколкове поранення від снаряда.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100