Сьогодні Сміла простилася зі своїм земляком, 46-річним Олександром Березовським. Він загинув ще у жовтні позаторік на Донеччині, але вважався зниклим безвісти. Увесь цей час його розшукували, не втрачали надії, що він живий. На жаль, війна забрала життя Героя…

Олександр Березовський був корінним смілянином, тут він здобув спеціальність слюсаря-інструментальника. Свій трудовий шлях розпочав на Смілянському машинобудівному заводі. Декілька років працював будівельником у Києві, з 2008 року у ТОВ «Агро-Рось». Коли над нашою країною нависла загроза російської окупації, Олександр без зволікань став на захист своєї Батьківщини. Служив солдатом, стрільцем-снайпером механізованого батальйону військової частини ЗСУ.

424624617_1542171903250829_2766576356794109786_n

Усі, хто близько знав Олександра Володимировича Березовського, запам’ятали його як світлу, добру, щиру, самовіддану людину, на яку завжди можна покластися.

Прощання із загиблим Героєм пройшла у Покровському храмі Сміли. Після офіційних промов представників влади над труною з тілом Олександра Березовського було звершено соборну панахиду, яку очолив настоятель панотець Микола Середич. Разом з ними служив військовий капелан, настоятель храму святої мучениці Євгенії протоієрей Богдан Степчук.

Поховали Олександра Березовського на Алеї Слави, що на центральному міському кладовищі Сміли.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100