Під час бойового завдання на Донецькому напрямку 18 квітня 2024 року під час артилерійського обстрілу героїчно загинув Астахов Костянтин Васильович, житель села Берестівець.

Фото: Паланська громада


Про це повідомляє Паланська громада.

Народився Костянтин 15 листопада 1999 року в Миколаївській області. З 2001 року родина переїхала у Берестівець, де згодом хлопець здобував середню освіту.

У 2019 році Костянтин пішов в армію на строкову службу, під час якої брав участь у АТО на Донеччині, а в 2021 році отримав посвідчення учасника бойових дій.

В грудні 2020 року повернувся додому, влаштовувався на будівництво в Умані, а також працював продавцем-консультантом у Києві.

Фото: Паланська громада


У червні 2022 року Костянтин став на захист своєї держави. Був нагороджений нагрудним знаком «Обов'язок дорожчий за життя» та грамотою командира військової частини за вагомий внесок у справу гарантування нацбезпеки і оборони України, зразкове виконання військового обов'язку в умовах воєнного стану, мужність та героїзм, проявлені в захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України.

У 2023 році Костянтин одружився. Молода родина виховувала сина Даніїла. На жаль, Костянтин не дочекався дня народження другої дитини.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100