реклама

реклама

Вчора увечері Черкаська міська виборча комісія відмовилась виконувати рішення судів щодо реєстрації кандидатів від Партії Вільних Демократів. Про це у «Фейсбуці» пише міський голова Черкас і лідер ПВД Сергій Одарич.

«Відповідну пропозицію вніс Микола Бунякін. Ця особа сумновідома черкасцям. В 2011-2014 роках - голова міської ТВК від Партії регіонів. Саме під його головуванням в травні-червні минулого року комісія кілька тижнів «не могла» встановити результати позачергових виборів Черкаської міської ради і міського голови. Тоді ЦВК була змушена розпустити ТВК.

Сьогодні пан Бунякін - заступник голови комісії від... Блоку Петра Порошенка... В діях окремих членів Міської виборчої комісії містяться ознаки злочинів, що передбачені статтею 157 частиною 3 (Перешкоджання здійсненню виборчого права, вчинене за попередньою змовою групою осіб або членом виборчої комісії) та статтею 382 частиною 2 (Невиконання судового рішення, вчинене службовою особою) Кримінального кодексу України. За цими фактами вже вчора розпочате кримінальне провадження. Обурює, що на кожних виборах кримінал намагається не допустити кандидатів, які мають підтримку виборців, до участі у виборах. З року в рік - одне і теж», – пише Сергій Одарич.


реклама

Коментарі  

 
-3 #2 Саша 06.10.2015 13:14
и правильно делают что не регистрируют сам же решения суда не исполняет теперь будет знать.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Хелп 06.10.2015 12:23
мне интересно, вот если партия Одарыча выиграет все суды, но уже после выборов, не будет ли это основанием чтоб отменить выборы в округах где не допустили их кандидатов???

я б на месте всех партий задумался и рассказал бы той избирательной комиссии что делают очень нехарашо.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100