реклама

реклама

Процес визначення результатів виборів у місті Черкаси очікувано затягується. Робиться це не через уточнення технічних деталей і сумнівність даних від ДВК, а виключно через політичну доцільність. Таке переконання висловив голова Черкаської обласної організації Комітету виборців України Максим Михлик на сторінці спільноти «Черкащина: захистимо вибір» соціальної мережі «Фейсбук».

«Схожу ситуацію Черкаси мали в 2012 році, коли Валентина Жуковська вщент програла вибори Миколі Булатецькому на 194 виборчому окрузі. Тоді ОВК, під керівництвом сумнозвісної Ольги Козько і неусипним контролем «юристів» з Києва, максимально затягнула визначення результатів, і це дало підстави ЦВК визнати вибори такими, що не відбулись, – проводить аналогії Максим Михлик. – Щось схоже відбувається і тепер, але без тотальної підтримки процесу з боку влади-судів-правоохоронців».

Штучне затягування процесу підбиття підсумків виборів ніколи не вигідно переможцям і часто вигідно тим, хто програв, упевнений представник КВУ області.

«Адже в «мутній водичці» неправильно підписаних протоколів, «недійсних» корінців і перетасованих мішків з виборчою документацією легко заплутати і заплутатись. І тоді значно простіше визнати вибори недійсними на кількох правильно визначених дільницях. А враховуючи цейтнот (бо рішення по черкаських виборах треба прийняти: по міському голові – не пізніш, як на п’ятий день, а по міській раді – не пізніш, ніж на десятий день після голосування), це стає дієвою технологією протягування «потрібних» кандидатів. Поки що ситуація не виглядає аж занадто загрозливою і непомітно (і, схоже, це вже почали розуміти) змінити результати волевиявлення буде неможливо. А тим, хто все ж наважиться на такі дії, варто нагадати про кримінальну відповідальність і порадити вчитись програвати. Неможливо виграти в майбутньому, якщо ти раніше не програвав і не робив з цього висновки», – вважає Максим Михлик.

реклама

Коментарі  

 
+2 #4 лего 29.10.2015 17:20
Цитую мойша:
еслиб не было поддержки, то уже ктонить сидел бы в местах не столь отдаленных

Та хто ж его посадит, он же почти памятник
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 мойша 29.10.2015 14:00
еслиб не было поддержки, то уже ктонить сидел бы в местах не столь отдаленных
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Гека Чепе 29.10.2015 12:33
Єсть ще варіант посипати пару бюлетенів переможців героїном. Інакше не уявляю, як можна нарахувати різницю в кілька разів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+20 #1 Семен 29.10.2015 11:33
Махлюють.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100