Микола Булатецький розповів про те, чому можна голосувати за кого завгодно, але не за Жуковську, Бондаренка й Одарича.


– Що Ви очікуєте від виборів 25 травня?

– На загальнодержавному рівні я очікую стабілізації ситуації в країні. Добре, якби президент був обраний у першому турі. Шлях до цього показали Віталій Кличко, Петро Порошенко, Юрій Луценко.

Вибори в Черкасах мають стабілізувати суспільно політичну ситуацію та обрати легітимну міську владу. Сподіваюся та прошу підтримки черкащан на виборах 25 травня мене та моєї команди. Я переконаний, що своїми діями я заслужив на довіру, повагу і підтримку черкащан.

– Ви сподіваєтеся, що переможете потужні команди опонентів?

– Їдучи містом, дивлячись на розмах рекламної кампанії в період важкої ситуації в країні, хочу поінформувати черкащан, як завжди відверто: я зі своєю командою буду впливовим інструментом, якщо не влади, то дієвим елементом опозиції. В опозиції ніхто не хоче бути, для мене ж – це стало нормою життя. Доки буде влада, доти потрібна опозиція. Сьогоднішнє керівництво «Батьківщини» це довело.

Щодо моїх конкурентів я уважно аналізую програми, заяви, їхні аргументи. Коли Жуковська говорить про те, що вона дібрала команду чесних, порядних людей, які будуть дбати про місто, то я хочу нагадати, що команда Жуковської – це команда брутальних фальсифікаторів. Ніде не були так підло сфальшовані вибори, як у Черкасах у 2012 році. Жуковська, Фірташ, Вова Олійник за підтримки опозиції забрали мандат депутата Верховної Ради, який довірили мені черкащани. Тому це була команда фальсифікаторів і залишиться нею назавжди.

– А щодо Сергія Одарича, Анатолія Бондаренка?

– Про Сергія Олеговича я хочу нагадати людям: в який спосіб були приватизовані підприємства «Темп», «Док»? Вони були просто вкрадені корупційним шляхом. Команда Одарича – це команда бізнесменів на чолі з Михайлом Бродським і в Черкаси вони прийшли для того, щоб заробляти на черкащанах.

Команда Анатолія Бондаренка... Три роки тому партія «РЕФОРМИ І ПОРЯДОК» (до якої я зараз повернувся) поставила вимогу об’єднатися з «Батьківщиною». Я не хотів цього, бо знав, що це команда корупціонерів на Черкащині. Три роки наполегливої боротьби (а інколи й сорому) з цією командою завершилися моїм вимушеним поверненням до скромної, але порядної команди – у партію «РЕФОРМИ І ПОРЯДОК». Що стосується Бондаренка і його команди, то хочу застерегти черкащан, дивлячись на рекламні борди Бондаренка, там треба дописати: «Голосуй за ТЕМНЕ майбутнє Черкас». Я переконаний, що з цією командою у черкащан може бути тільки темне майбутнє. Як минуле її лідера Анатолія Бондаренка. Хочу, щоб всі знали, що ця команда сформована у свій час Вовою Олійником, підтримувалася з кон᾿юктурних, політичних, корупційних підстав Сергієм Тулубом. Вона є і залишається командою Олійника, Тулуба і зараз. Сьогодні частина команди «Батьківщини» – це п’ята колона. Я думаю, це знають і виборці «Батьківщини», і самі члени партії. Компанія «Бондаренко-Слуцька-Добровольський» за останні два роки вижили з партії десятки порядних принципових людей.

 

– Як оцінюєте шанси менш рейтингових кандидатів?

– На вибори йде понад 20 команд. Думаю, серед моїх умовних опонентів є достатньо чимало порядних і патріотичних людей, як-то команди партії «Свобода», можливо, «Демократичного альянсу», можливо, «За Україну». Якщо хтось із моїх опонентів заперечує щодо фальсифікаторів, корупціонерів і темного майбутнього, я закликаю і запрошую на публічні теледебати (на місцевому телеканалі «РОСЬ») – готовий провести дискусію і довести звинуваченим, що істина: команда Жуковської – фальсифікатори, команда Одарича – корупціонери, команда Бондаренка – темного минулого й майбутнього.

– На відміну від Ваших опонентів, не видно, щоб ви вели потужну рекламну кампанію. Подейкують, що Ви змирилися зі своїм другим місцем й не вірите в перемогу.

– На жаль, мої сімейні статки не дозволяють мені вести кампанію в тих масштабах, як це роблять Бондаренко, Одарич і Жуковська. За мною немає олігархів, корупційних партій (корупціонерів) і бандитів. Згадайте Фірташа, який втік за кордон і відкупився від СІЗО за мільйони доларів. Згадайте Бродського, який «мочив» тодішню опозицію, зараз разом із нею у владі знаходиться. І запитайте ви самі себе, чи довіряєте сьогодні у повній мірі команді «Батьківщини», яка взяла на себе відповідальність за державу. І дозволила порвати на клапті Україну.

Три хвилини реклами на телебаченні коштують 700 гривень, один борд – 2500 грн, сторінка газети у «Вечірніх Черкасах» коштує 10 тисяч гривень. Порахуймо разом: Бондаренко поставив 158 бордів, найняв за добру оплату 2000 агітаторів, випустив 500 тисяч газет. Тільки на це він уже витратив більше 3 млн гривень. Він ніде в житті не працював. Підробляв тим, що продавав опозиціонерів на виборах й забезпечував перемогу провладних кандидатів (регіоналів). Бізнес-імперія Бродського може забезпечити перемогу своїм кандидатам у п'яти таких містах, як Черкаси, а воно в нього тільки одне поки. Діяльність Жуковської для Фірташа зараз дуже важлива – він може втратити свої награбовані активи в Черкасах? і команда «Рідне місто фальсифікаторів» повинна не допустити цього. У зв’язку з цим, звертаюся до своїх прихильників, а вони в мене найнадійніші, підіть до сусідів, родичів і поясніть: Булатецький ніколи не зраджував ваші інтереси і ніколи не зрадить. Микола Іванович гідний вашої довіри – він не крав, не зраджував, не був корупціонером і ніколи ним не буде.


– Ви називаєте свою команду «демократичні сили Черкас»? Чому?

– Мене і мою команду підтримують завжди велика кількість черкащан, політичні партії, відомі в Україні люди, як-то – Юрій Луценко, Микола Катеринчук, Олесь Доній, Віталій Кличко, Анатолій Гриценко. Таким чином утворилася демократична коаліція, у складі партії «РЕФОРМИ І ПОРЯДОК», «Молодої України», «Третьої Української Республіки».

У нашій команді йдуть люди партійні та позапартійні. Головне, чесні. Головне, перевірені Майданом. Ми підтримуємо окремих кандидатів на мажоритарних округах від партії «Батьківщина» (на окрузі № 20 – Михайла Малініна, на окрузі № 26 – Дмитра Калініченка), «УДАР» (на окрузі № 16 – Дмитра Личка), «Свобода» (на окрузі № 17 – Андрія Лупка), самовисуванців (на окрузі № 15 – Володимира Байду). Дуже важливо не допустити на округах канидатів-корупціонерів, таких як Радуцький, Чернявський, Вишиваний... Тому закликаю в Черкасах: в останні дні провести порядно вибори та не допустити до влади корупціонерів, фальсифікаторів та «темне майбутнє».

* передвиборна агітація

реклама

Коментарі  

 
+2 #28 Справедливий 06.06.2014 00:40
Такий святий що аж тхне від нього. Захапав в Геронимівці клуб до свого підприємства, чим вивів село в рекордсмени. Це єдине село де сільський клуб належить підприємству Булатецьких а не сільські раді.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #27 Свекруха 29.05.2014 09:56
Цитую Бульба:
Цитую Фотограф:
Пролетел Микола Иванович... впрочем пролетел, как обычно...

А він цього разу не дуже й поривавсь стати міським головою.. Головне - київські пеньонці від Моні отримав, та справу зробив - відірвав чимало голосів від Бондаренка!

Від Бондаренка можна відірвати тільки біовідходи і то, маленькою фінансовою скидкою
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #26 Фотограф 27.05.2014 09:49
Цитую Бульба:
Цитую Фотограф:
Пролетел Микола Иванович... впрочем пролетел, как обычно...

А він цього разу не дуже й поривавсь стати міським головою.. Головне - київські пеньонці від Моні отримав, та справу зробив - відірвав чимало голосів від Бондаренка!

То не Бондаренко набрав... то по інерції віддали голоси Юлі.. Порівняйте, кількість голосів Юлії Тимошенко по виборам Президента и кількість голосів за Бондаренка. Фактично один в один. Впевнений, що незабаром і Толя як попадополо збере вєщічки и побредьоть в іншу політсилу... як зробив це Микола Іванович. А як він вигадував майку..юлі-валю :-* як колись різав вєни за Ющенка... а тут вже Реформами з порядком опікується... :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #25 Бульба 27.05.2014 01:08
Цитую Фотограф:
Пролетел Микола Иванович... впрочем пролетел, как обычно...

А він цього разу не дуже й поривавсь стати міським головою.. Головне - київські пеньонці від Моні отримав, та справу зробив - відірвав чимало голосів від Бондаренка!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #24 Фотограф 26.05.2014 10:05
Пролетел Микола Иванович... впрочем пролетел, как обычно...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #23 Фотограф 23.05.2014 13:57
Микола Иванович сделает
**
Булатецький обіцяє поїхати до Білорусі й домовитися за знижки на тролейбуси
22 липня 2013, 19:07 Новини Черкас та Черкаської області
**
16 липня 2013, 12:09 ПРОЧЕРК Новини Черкас та Черкаської області
Сьогодні учасники акції Об’єднаної опозиції Черкащини рушили ПІШОЮ ходою з Соборної площі обласного центру на Київ, щоб підтримати врадіївських протестувальник ів.
***
Депутат Черк міськ ради М Булатецький вважає, що «здоровомислячи м людям» навіть не потрібно пояснювати, що інформація стосовно врадіївської ходи, яка дискредитує опозиціонерів – провокація.
За словами Булатецького, у Каневі він взагалі не пив, а НОЧУВАТИ ПОЇХАВ додому.
– Вони дослідили про дівчат, які намагалися мене звабити… Чи я їх… Бог його знає. Повірте, мені не треба й пропозицій, я сам такий що знайду собі… – слова опозиціонера зупинив сміх журналістів. – А тут ще така пропозиція «на шару» з’явилася. Ясно, що це була «д..рка»
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #22 Loki 22.05.2014 19:31
)) Да ну какие могут быть обиды. Мы ведь оба трикстеры. Разница вот только та, что троллинг для мну хобби, а не основная проффессия. И каждый из нас имеет свободное право выбора его способа. Одни троллят электорат "манхеттеном", книжками тысяч по 4 под цвет обоев, половинками вареников, еtc, а другие тролят третих "дюссельдорфской пропиской", густым немецким пивом, толстыми баварскими сосисками,... Дело личных вкусов и пристрастий. Каждому своё. Яма за драмтеатром, убыль сельского населения,... ведь тоже уже стали классикой жанра на прочерке.) Удачи в очередной попытке! ))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-15 #21 Партайгеноссе 22.05.2014 17:36
Цитую Loki:
Хорошо, что теперь это не моя война)))

Не в обиду,Loki, но уже достало твое хипование дюссельдорфской пропиской. Меньше понты колоти - не перегибай с цитатами классиков, не рассказывай о том, что в Германии пиво погуще и сосиски потолще - и может не будешь доставать так. Если это "не твоя война", то и нос в нее не суй. Если же твоя - рассказывай, как это тебе видится с родной Голопуповки, а не в прЫймах немецких.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #20 Оксана Мацюцька 22.05.2014 17:16
Про інших кандидатів виборці мало що знають, що набагато гірше. Наприклад, дуже слабо "розкручений" Андрій Куча. Його команді в останні дні перед виборами варто включити четверту передачу.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #19 Оксана Мацюцька 22.05.2014 17:15
Відповідь "Старожилу". Якщо ви старожил, то самі, певно, знаєте все. Частина претендентів на крісло мера аж надто відомі і саме в цьому їх і біда, і перевага. Як кажуть, все, крім некролога, годиться для популярності.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100