реклама

реклама

Мріяв стати олімпійським чемпіоном, а став успішним підприємцем. Любить конкретні справи та готовий працювати над проблемами пасажирських перевезень у нашому місті. Черкаський бізнесмен Дмитро Майданик розповідає чому йде на місцеві вибори та обрав саме ВО «ЧЕРКАЩАНИ».

 photo_2020-10-12_11-41-24

Розкажіть про себе. Ким мріяли стати в дитинстві, де навчалися?

Я народився і виріс у Черкасах, навчався у школі №3. Скільки себе пам’ятаю, завжди мріяв бути спортсменом. І не просто спортсменом, а олімпійським чемпіоном. Із дитинства багато тренувався, а коли прийшов час визначатися куди вступати, обрав Черкаський національний університет ім. Богдана Хмельницького, через те, що там був факультет фізичного виховання. У студентські роки теж активно займався спортом, однак змушений був припинити через проблеми зі здоров’ям. Маю звання майстра спорту.

Другу, економічну освіту здобув пізніше, уже кілька років очолюючи власне підприємство і відчувши необхідність у цьому. Закінчив Східноєвропейський університет, здобув спеціальність економіста.

Як починали власний бізнес? Чим займається Ваше підприємство?

Оскільки зі спортом високих досягнень не склалось, відразу після закінчення університету оформив свідоцтво приватного підприємця і зайнявся пасажирськими перевезеннями, а згодом ще й перевезеннями вантажів. Паралельно займався імпортом з-за кордону автомобілів, що були у використанні.

У 2007-му році разом із партнером заснував ТОВ «Автоград-2007» . Наша компанія займається продажем та обслуговуванням комерційної техніки, а також автобусів «Атаман», які виготовляє Черкаський автобусний завод, і «Богдан». Окрім цього, є підрозділ, який займається вантажоперевезеннями по Україні.

Чи можете назвати свій бізнес соціально відповідальним?

Звісно, намагаємося сприяти розвитку рідного міста. Зокрема, підтримуємо близьку мені спортивну галузь. Неодноразово допомагали і продовжуємо допомагати в організації та проведенні міських спортивних змагань. Також наше підприємство є багаторічним спонсором легкоатлетичного турніру «Кубку Тканка», запливів через Дніпро та інших заходів.

Чому прийняли рішення йти в депутати?

Я йду в депутати Черкаської міської ради від ВО «ЧЕРКАЩАНИ» по округу №2. Мене підтримав та делегував трудовий колектив Черкаського автобусного заводу. В політиці я до цього ніколи не був, але вирішив, що варто спробувати. Дякую їм за таку довіру і, впевнений, – не підведу.

Над чим плануєте працювати як депутат?

У першу чергу, депутат – це той, хто відстоює інтереси громади. Цим і планую займатися. Доносити думку жителів свого мікрорайону, сприяти розвитку спортивної галузі, дбати про благоустрій міста та працювати в напрямку появи в місті нових дитячих та спортивних майданчиків.

Докладу максимум зусиль, щоб Черкаси стали комфортним, безпечним, справді «європейським» містом із сучасною інфраструктурою. І зроблю все, аби кожен черкасець почувався в безпеці, отримував якісну освіту та лікування. У мене є девіз по життю: «Вимагай неможливого – отримаєш максимум!». З раннього дитинства батьки привчили мене, що тільки щоденна праця приводить до бажаного результату. Я багато працюю і це приносить мені задоволення.

У вас навіть гасло «спортивне». Хотіли б, щоб у  місті з’являлися нові спортивні об’єкти?

Звісно, я хочу, щоб у нас з’являлися нові спортивні арени. Та оскільки я працюю у транспортній сфері, гадаю, мій досвід усе ж більше знадобиться у напрямку наведення ладу в сфері пасажирських перевезень у Черкасах. Потрібно говорити з перевізниками та громадою, розробляти чіткі умови конкурсу. Загалом, роботи дуже багато, в різних напрямках. І я до цього готовий.

На мою думку, починати взагалі варто із наведення порядку на прибудинкових територіях. Разом із тим, треба розробляти стратегію розвитку міста на роки вперед.

Чому обрали саме команду ВО «ЧЕРКАЩАНИ»?

Бо вони думають у тому ж напрямку, що і я, вважають, що Черкасам потрібна чітка стратегія розвитку. Саме для цього розроблена «Карта змін». З її допомогою ми вже сьогодні вирішуємо нагальні питання в мікрорайонах. Деякі з них, до речі, влада «не бачила» роками. В основному це благоустрій та облаштування прибудинкових територій. Але все, як кажуть, починається з малого.

У нашу команду входять люди, які працюють і сплачують податки тут, у Черкасах. I вони зацікавлені в тому, щоб кошти, які віддають у бюджет їхні підприємства, залишались тут і використовувалися на розвиток міста. Мені імпонує те, що ми робили і робимо корисні справи вже зараз, а не роздаємо обіцянки про золоті гори після виборів.

Що можете сказати про вашого кандидата на посаду міського голови Владислава Пустовара? Ви були знайомі раніше?

Ні, не був. Але зараз, у процесі спілкування та спільної роботи в політсилі, бачу, що цій людині можна довірити керувати містом. Він цілеспрямований, енергійний і сповнений бажанням змінювати Черкаси. Це справжній командний гравець, що здатний об’єднати довкола себе професіоналів і працювати на результат.

Ви молодий батько і успішний бізнесмен. Як вдається все це поєднувати?

Я одружений, зовсім недавно у нас народився син. Так, багато часу проводжу на роботі, але на вихідних встигаю відпочивати з сім’єю: виїжджаємо з міста на природу, зустрічаємося з батьками, друзями. Любимо подорожувати Україною та за кордоном і з задоволенням це робимо, коли з’являється така можливість. Із кожної подорожі я повертаюся з новими враженнями та ідеями.

Ідеями, як зробити Черкаси кращими?

Чому б і ні, ми маємо для цього всі можливості.  Географічно наше місто дуже вдало розташоване. Це потрібно використовувати для розвитку багатьох напрямків: можна будувати логістичні центри, спортивні споруди для проведення національних та міжнародних змагань, розвивати рекреаційну сферу.

Поряд із цим, вже зараз є нагальна потреба в удосконаленні роботи системи міських та приміських пасажирських перевезень. Вона повинна стати зручною для пасажира та екологічною для міста, а також бути економічно обґрунтованою для перевізників, незалежно від форм власності – як комунальних, так і приватних. Для цього потрібно відкоригувати теперішню маршрутну сітку, визначивши магістральні маршрути, по яким буде їздити транспорт великої пасажиромісткості. Крім того, визначити додаткові та приміські маршрути, якими могли б із комфортом користуватися жителі  прилеглих до міста громад.

Що потрібно для того, аби це реалізувати?

По-перше, замовником послуг перевезення пасажирів повинна бути міська влада. По-друге, час нарешті ввести багатостраждальний електронний квиток. Черкасці про нього вже стільки чули, хотілося б уже побачити, як це діє. Електронні квитки дозволять як пасажирам, так і перевізникам контролювати витрати вартості проїзду. І останнє – місту потрібно закупляти нові сучасні транспортні засоби з високим рівнем екологічних стандартів.

Словом, роботи багато. І якщо люди мене підтримають – докладу максимум зусиль для досягнення гарного результату.

*Передвиборна агітація

реклама

Коментарі  

 
0 #4 Anastasia 15.10.2020 17:59
Замечательные слова! Пусть все получится. Черкассам нужен человек как Дмитрий.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 Ви там предупреждайте 13.10.2020 13:43
Сиділа пила свіже молоко й открила хфотографію. Тепер сидю й дивлюсь на кисляк, пить й далі чи вилить?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Ему б с ковидом бороться 12.10.2020 14:49
Там все мастера спорта сейчас собрались.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 піночет 12.10.2020 12:23
боже які стандартні тексти...... хто це взагалі такий?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100