реклама

реклама

24-річна черкащанка Олена Головенкіна увійшла до сотні кращих танцівників країни проекту «Танцюють всі-5», що на телеканалі «СТБ».

Сольний виступ дівчини здався суддям шоу занадто агресивним, тому вони вирішили подивитися, як Олена впорається із вечірньою хореографією.


Це випробування черкащанка пройшла, таки отримавши квиток учасника з рук Тетяни Денисової зі словами: «Ти потрапляєш до сотні, дівчинко!».



Підкорює найпопулярніший танцювальний проект країни Олена вже не вперше.

– У третьому сезоні моя участь у проекті завершилася після випробувальної хореографії. Відбір до четвертого сезону я пропустила через травму коліна. А цього року вирішила: будь-що потраплю до сотні обраних, – говорить у коментарі «Прочерку» Олена Головенкіна.

Танцює дівчина із 6-ти років. Спершу – 10 років занять балетом у студії «Болеро», потім – шоу-балети «Ренесанс» і «Екстазі».


– Я мріяла стати балериною. Але для цього в 10-річному віці потрібно було вступати до київського училища. Через те, що я дуже часто хворіла в дитинстві, мама не відпустила мене до столиці. Я так плакала... – пригадує дівчина. – Але рік тому відкрила власну студію танцю «Пару-па». Увесь час навчаюся: відвідую різноманітні майстер-класи. Відчуваю, що за цей час «виросла» настільки, скільки не вдавалося в попередні роки.

Про подальшу участь Олени Головенкіної в шоу «Танцюють всі-5» читайте згодом на «Прочерку».

реклама

Коментарі  

 
+9 #2 Анна 12.10.2012 10:40
Оленко, чекаємо з нетерпінням сьогоднішнього ефіру о 20.00 – продовження твоєї танцювальної історії в проекті! Ми тримаємо за тебе кулачки! Ти гідна перемоги!!!)))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #1 Кіра 09.10.2012 13:29
Олена – молодчинка! Бачила, як вона танцює! Це неперевершено! Таких танцівників повинна знати країна!)))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100