реклама

реклама

Українська артистка та сонграйтерка PETROVOCHKA з Черкас презентує дебютний альбом «Я маю план». Це напівакустична аудіоподорож із 7 композицій-сторителінгів у жанрі easy listening про те, наскільки важливо берегти дитину всередині нас.

DSCF1170

«Мені завжди казали: “Коли ти перестанеш бути дитиною? Вирости!” А я завжди відчувала колосальний внутрішній спротив. Адже саме ТАМ справжні ми. І навіть коли життя змушує нас подорослішати: коли ти втрачаєш близьких, коли ти мусиш рвати зуби на шляху до своєї мрії і покладатися виключно на себе, зрештою, коли у твоїй країні стається війна, коли тобі доводиться кардинально міняти життя, фактично починати його спочатку... так важливо не втратити її — цю дитячу частину, яка вміє мріяти, яка все ще сподівається на щось хороше. І це хороше таки чекає попереду... Головне — їхати далі. І навіть коли дує вітер, хай він буде попутним. До старості зберегти свій внутрішній космос — ось це і є мій план», — ділиться PETROVOCHKA.

DSCF1032

Альбом  "чекав" свого виходу понад 10 років (одна з пісень, що входять до релізу, була написана 10 років тому).

Обкладинка до альбому концептуальна. ЇЇ створила дитина — 10-річний братик Петровочки — Іван. На обкладинці зображено дельтаплан,  про який співається у першій однойменній пісні альбому «Я маю план». Дельтаплан символізує мрію, яка рухає нас вперед.

Альбом був повністю створений у співпраці з музикантом-мультиінструменталістом із Черкас Даніїлом Кривко. Для нього альбом став дебютною повноформатною роботою в якості саунд-продюсера.

Альбом прокоментував музичний колега Петровочки — фронтмен гурту “ФІОЛЕТ”, Сергій Колос Мартинюк:

«Світлий і камерний настроєм: лаконічні пісні-рефлексії про буденність і спроби стати вище неї. Музика з літнім вайбом і сповідальними нотками між рядків. Деяким трекам бракує «повномасштабних» аранжух, які би їм дуже пасували, але в наявному мінімалізмі є своя магія. Радий, що Аня не зупиняється. В особистий плейлист рідної музики забираю «До старості», — коментує музикант.

PETROVOCHKA – сольний проєкт Ані Петровської – артистка і сонграйтерка родом із Черкас, учасниця шоу “Х-Фактор” (2019), за плечима дев’ять синглів, дебютний альбом, ротація на “М1”, “М2” та “KISS FM”. Виступала в якості інтро на сольному концерті гурту Фіолет (2019). Завдяки каверу знялась у кліпі KAZKA – “Плакала”.

Слухати - ТУТ

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100