реклама

реклама

Після 22-річної спортивної перерви черкаський бодибілдер Андрій Ященко став призером одразу двох всеукраїнських першостей, повідомляє «Черкаський спорт».


Черкаський бодибілдер Андрій Ященко у черговий раз довів: вік – не перепона високим спортивним досягненням. Після 22-річної перерви у спортивній кар’єрі черкаський бодибілдер знов вийшов на «велику сцену». Спочатку наш земляк демонстрував свої фізичні вміння та силу на Відкритому Кубку Києва. Незважаючи на велику конкуренцію та солідний вік, Андрій Ященко спромігся здобути золото чемпіонату.

«Було цікаво змагатися із хлопцями на 20 років молодшими за мене. Для них це теж досвід. Деякі підходили та казали, що для них за честь стояти поряд зі мною. Це було дуже приємно, хоча змагатися з ними було не легко», – говорить бодибілдер Андрій Ященко.

Проте однією нагородою Андрій Ященко не обмежився. Чоловік у складі збірної Черкаської області вирушив на Кубок України. Загалом, честь Черкащини на Кубку України відстоювали 33 спортсмени. Суперниками черкасців стали 250 найсильніших спортсменів із різних куточків країни, серед них: Київ, Севастополь, Харків, Одеса, Полтава, Кременчук та інші. Незважаючи на велику конкуренцію, там наш земляк виборов срібло в категорії «ветерани» у відкритій ваговій категорії. Професійний, елегантний виступ Андрія Ященка не залишив байдужими ні глядачів, ні суддів.

«Не вдалося здобути золото через те, що змагався у відкритій ваговій категорії. Мій суперник у фіналі був на 15 кг важчий за мене і, звісно, візуально значно більший. Тому зі сцени він був значно видовищніший ніж я. Тому йому дали золото. Для мене це була амбіція стати чемпіоном у всіх категоріях – від юніорів до ветеранів. Ці змагання відкрили у мене другий подих у спортивній кар’єрі. Адже, повернувшись після такої довгої перерви, треба перебороти себе, а не суперників, знайти стимули», – говорить бодибілдер Андрій Ященко.


Нині черкаський атлет продовжує активно тренуватися та ставить перед собою нові спортивні цілі.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100