До Черкас вокалісти четвертого сезону шоу «Х-фактор», що завершився на телеканлі «СТБ», прибули серед ночі одразу після концерту в столиці. В один голос зізналися, що не втомилися попри те, що прокинулися рано. Недоспаною виявилася й ніч із 13 на 14 січня, бо по закінченні концерту в нашому місті учасники шоу працювали для своїх фанатів, роздаючи численні автографи та фотографуючись із усіма охочими.

На півгодинній прес-конференції новоспечені таланти не були багатослівними, тому «Прочерк» подався за лаштунки. Дверцята всіх гримерок були відчиненими, тому перепрошували й починали з ними розмову.

Найгостиннішими виявилися троє хлопців із «Тріоди». Найплечистіший із них убраний у червоний сценічний костюм.


На столі стоїть відкритий кефір місцевого молокозаводу. Запитуємо, чи смачно. Відповідають, що коли були студентами, то харчувалися набагато гірше. У кутку один із тріо смакує сосискою в тісті. Каже, що зголоднів.


Цікавляться, звідки в Черкасах узявся такий класний будинок культури. Порівнюють зі столичним. Шкодують, що в їхньому Тернополі такого немає.

На порозі з’являється рудоволоса красуня з накладними віями і такими ж накладними стрілками. Впізнаємо Марію Кацеву. Просимося до неї в гримерку. Жінка залюбки фотографується.


Розповідає, що грим наносить сама, для цього витрачає хвилин 5-7. Грим же для прямого ефіру наносили професіонали протягом півтори години. Багато пудри й тонального крему –  і шкіра, мов мармурова. Такий грим нелегко й змивати. Запитуємо про тату, які важко не помітити на плечах Марії.

– У мене їх три. Одне – у формі ноти, це моя мелодія, а інше – котик Гоша. На спині тату присвячене батькам, – розповідає вокалістка і дозволяє роздивитися малюнки на тілі. – Про них ніколи не пошкодую, навіть через 30 років.


З Марією спілкуємося російською мовою, української вона не розуміє. Російською веде розмову й Михайло Мостовий, який у коридорі роздивляється антураж. Каже, що з хлопцями із Тернополя тренує свою українську. Просимо заспівати щось українською. Заводить «Чорнії брови, карії очі»... Від професійного співу наживо – мурашки по шкірі.


– Щоб сподобатися глядачам, не треба грати на сцені, пісню треба пережити, – переконаний  Михайло Мостовий. – Тоді глядач чи слухач повірить.

За Михайла найбільше вболівали його клієнти, адже він працює персональним тренером. Свої м’язи на руках продемонстрував і журналістам. До вішака з костюмами підходить і переможець шоу «Х-фактор» Олександр Порядинський з накинутою на плечі спортивною «олімпійкою». Цікавимося, куди витратить гроші. Зізнався, що віддасть батькам і витратить їх, певно, на розвиток своїх здібностей. Для цього шукатиме хорошу студію для запису власних пісень. Хоча в перемозі не був упевнений, за себе надіслав лише одну sms. Вважає, що гідні всі, хто був на сцені.


У Дарини Ковтун після проекту в житті стало набагато більше близьких людей, які їй допомагають. Наостанок дівчина заспівала щедрівку, яку разом із подружками останні 5 років завжди виконує на свято.

реклама

Коментарі  

 
+3 #2 Н2о 15.01.2014 20:10
а ведет(Марченко) вообще кума Путина,жена одного из самых злейших врагов Евроинтергации, а концерт вообще был в Дружбе,которая пренадлижит Фирташу-врагу №2 Тимошонки и т.д....согласен,и.....зм,а не призывы! :sad:
Цитую Фугас:
Х-Фактор пил кефир регионала! Не смотри Х-фактор! :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Фугас 14.01.2014 15:30
Х-Фактор пил кефир регионала! Не смотри Х-фактор! :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100