реклама

реклама

Сьогодні, 10 травня, Німеччину у фіналі пісенного конкурсу «Євробачення-2014» у складі гурту «Elaiza» представить Ельжбета Штайнмец. Вокалістка гурту народилася в 1992 році в місті Сміла, і до переїзду до Польщі, а згодом – до Німеччини, мала ім’я та прізвище Єлизавета Сосновська.

Ельжбета (Ліза) на фото – у центрі

Ельжбета (Ліза) на фото – у центрі

Лізу добре пам'ятає смілянський музикант Андрій Бєлявцев.

– Лізин батько Микола був другом Олександра Говденка – продюсера смілянської співачки, своєї дочки Інни Говденко. Пам’ятаю, як ми збиралися вдома в Олександра, і 8-річна Ліза разом з Інною, якій тоді було 14, співали разом. Ці виступи записували на відео. Записи збереглися до цього часу, – пригадує Андрій Бєлявцев. – Ми Лізу пам’ятаємо, любимо і вболіваємо за неї. Хочемо, щоб вона перемогла.


За словами пана Бєлявцева, вокальні здібності Лізі передалися від талановитих батьків.

– Лізина мама Можена дуже гарно співала. Тому Лізин спів – це все гени її мами та батька, – говорить Андрій Бєлявцев.

У 8 років дівчинка переїхала із мамою до Польщі. У 16 років вона поїхала до Саарланду (Німеччина), де почала працювати вокалісткою на студії Valicon в Берліні. У студії звукозапису Ельжбета познайомилася з акордеоністкою Івонн Грюнвальд. Під час дегустації шнапсу вони випадково побачили на стенді фото Наталі Плегер із контрабасом. Дівчата зустрілися з Наталі, почали співпрацювати, виступати, і на початку 2013 року заснували гурт «Elaiza».


Сьогодні Ельжбета (Ліза) із своїм гуртом у фіналі «Євробачення-2014» виступить 12-ю.


ВІДЕО пісні «Is it right» гурту «Elaiza»

Представниця України Марія Яремчук виступить першою.

Представниця України Марія Яремчук

Представниця України Марія Яремчук


Усього за перемогу в пісенному конкурсі «Євробачення-2014» змагатимуться представники 26 країн. 

Трансляцію фіналу «Євробачення-2014» можна переглянути сьогодні, 10 травня, о 22.00 ексклюзивно на «Першому Національному».

реклама

Коментарі  

 
-2 #3 стас узбек 26.05.2014 09:32
Теперь Смелу просто необходимо переименовать в Елизагейград!Ка к мы рады!А то,что нет рабочих мест,нет дорог,наркомани я и пьянство-визитки наших городишек-это мелочи.Г-н Решетняк!Если Вы проявите инициативу по переименованию, я поеду по миру собиратьЭлизок с окружных в Елизагейград-то-то бюджет города распухнет!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Дід Трохим 13.05.2014 08:29
Шоу г..їв, ліз, трансвесті, фемі і прочих настоящих еуропейців. Нормальні люди починаються після першої пятьорки. Більше цю гидоту не дивитимусь.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #1 Loki 11.05.2014 22:37
Бээээээ! Шнапс - ехтэ шайзэ! И без консумации понятна! А вот наша Кончиточка фсем свой Вуршт показала!!! Жирик уже фторой другый, шо посля кукина рехнулся на его почве. Учитесь эпатажу)). Так победим!! ))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100