реклама

реклама

У Галереї народного мистецтва в Черкасах до кінця вересня триватиме персональна виставка «Далеко від дому» відомої художниці Тетяни Черевань, пише «Рідна Черкащина».

Мисткиня представила публіці майже 40 робіт, створених під час піврічної мандрівки разом із родиною екзотичним Таїландом, – замальовки, живопис, графіка і понад 20 фото.


– Це поезія, музика, цей той світ, який Тетяна через своє обдарування відчуває надзвичайно сильно. Це все вібрує і звучить, – висловився про роботи Черевань режисер Сергій Проскурня. – Я такий щасливий, що ти отримала таку ін’єкцію Всесвіту і відірвалася від черкаського життя.


Побачити «азійські» картини Тетяни Черевань можна щодня до кінця вересня в Галереї народного мистецтва (Черкаси, вул. Хрещатик 251) з 11-ї до 18-ї години.


Нагадаємо, нині Тетяна Черевань потребує допомоги – її малий син Михайлик бореться із онкозахворюванням. Охочі допомогти можуть зробити це, перерахувавши кошти на соціальну карту Приватбанку: 4149 4978 2798 6870.


реклама

Коментарі  

 
+1 #1 UA 06.10.2015 16:09
Та тьотя шо з Тетяною обiймаeться — краденими державними грошима на синочка нехай дасть. На всi курси лiкування вистачить :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100