«Прочерк» розпочинає серію публікацій, які зібрала журналіст газети «Молодь Черкащини», про те, як склалося життя черкащан, які свого часу «засвітилися» в популярних телешоу України. Перший, про кого піде мова, – Олександр Скічко.

skichko2  Цього черкащанина сьогодні знає практично вся Україна. У нього навіть є власний офіційний сайт. А нині хлопець – ведучий ранкової передачі на одному з російських телеканалів. Усе завдяки шоу «Україна має талант», учасником якого свого часу і став Сашко.

 

Це був другий сезон цього популярного шоу на каналі СТБ. Тоді хлопець представив журі такий жанр, як пародія. Тим, хто не пригадує виступ цього імпозантного юнака, нагадаємо – в одному номері йому вдалося спародіювати аж кількох людей (телеведучого Миколу Вересня, співаків Миколу Баскова та Бориса Моїсеєва, Президента Віктора Януковича та інших). До цього Сашко уже встиг «засвітитися» на телевізійному просторі – 2009 року доля посміхнулася йому в «Караоке на майдані».

– Доти пародією серйозно не займався. Вперше спробував себе в такому амплуа якраз на шоу «Україна має талант». Потім почав активно розвивати в собі ці здібності, – розповідає «Молодіжці» Олександр Скічко.

В СТБшному шоу юнак дійшов аж до півфіналу. Дійти до фінальної частини, на жаль, не вистачило глядацьких голосів. Утім, Сашко не розчарувався, швидше, навпаки – участь у подібному шоу кардинально змінила його життя.

– Саме проект підштовхнув мене до активної творчої діяльності, й виникло бажання зробити кар’єру артиста, – продовжує Олександр.

І це притому, що зараз Сашко здобуває фах економіста у столиці. Але саме шоу стало сходинкою до чогось нового.

– На сьогодні так склалося, що економіка – не моє, – зізнається пародист. – Бо маю покликання смішити людей.

Зараз хлопець уже популярний шоумен, і не лише в Україні.

– Нині дуже багато різних шоу і ще більше учасників, тому зрозуміло, що щастить не всім. Але, як каже мій хороший знайомий Кузьма, не так важко видертися на гору, значно важче там утриматися. Хоча я не вважаю, що вже туди «видерся».

До речі, Сашко уже встиг побувати у ролі ведучого в іншому шоу каналу СТБ «Х-фактор», а також актором у серіалах.

реклама

Коментарі  

 
-2 #2 Новый муж Екатерины 2? 13.11.2013 14:02
Цитую Фугас:
Талантливый парень, и папа-банкир не прогадал, вбухав в него солидные "инвестиции"

Не хочеться парня обидеть, но все молодые пародисты становятся новыми мужьями Новой Екатерины 2( Аллы Пугачевой)? Но если тот двойню имеет, то наш должен тройню. Такимо бразом и завоюем пространство.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Фугас 13.11.2013 13:41
Талантливый парень, и папа-банкир не прогадал, вбухав в него солидные "инвестиции"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100