У Великій Феодосії і Севастополі активно готуються до зйомок фільму про богатиря з Чорнобаївщини Івана Піддубного, інформує світоглядний портал «Рідна країна».


Для зйомок фільму на території колишнього заводу «Гідроприлад» у селищі Орджонікідзе створюється куточок дореволюційного портового міста, де розташовуватиметься цирк шапіто, в якому колись працював головний герой.


Декораторам з «Мосфільма» і Ялтинської кіностудії дуже подобаються місця в Орджонікідзе, де вони працюють вже другий місяць. У Севастополі зйомки мають проходити на дерев'яному настилі Графської пристані.

Географія зйомок досить широка – Феодосія, Севастополь, Київ, Москва, Санкт-Петербург, Париж, Нью-Йорк.

В інтернеті є фотографії, як виконавець головної ролі Михайло Пореченков відпрацьовує необхідні для ролі навички в одному з престижних московських спортивних залів.


Консультантом картини виступає російська Федерація спортивної боротьби. Її керівники зазначають, що робота над фільмом почалася наприкінці 2011-го, в рік 140-ліття Івана Піддубного.

На честь цієї дати в Єйську (Краснодарський край, Росія), де провів останні роки життя знаменитий силач, йому встановили пам'ятник.

– Іван Піддубний – символ боротьби, уособлення сили і потужності Росії, – сказав на відкритті пам'ятника триразовий олімпійський чемпіон Олександр Карелін. – Багато в чому завдяки Піддубному, греко-римська боротьба за короткий термін перетворилася з цікавого циркового видовища в популярний у всьому світі вид спорту…


Режисер картини «Иван Поддубный» – Гліб Орлов.

У головних ролях: Микита Міхалков, Михайло Пореченков, Іван Ургант, Михайло Єфремов, Стів Бушемі, Рон Перлман і Подіни Лаван.

Бюджет стрічки – майже 12 мільйонів доларів. Планується, що фільм вийде в прокат у 2013 році.

реклама

Коментарі  

 
+5 #7 Олександр 06.05.2012 17:02
я родом з Красенівки - батьківщини Піддубного. Маю сказать, що там про цю новину ніхто і нічого..... Хотілось би щоб цей фільм був українським на 100 відсотків. Росія як завжди припише собі чужі здобутки. І наприкінці до всих: приїжджайте до нас в село останньої неділі серпня, саме тоді відбувається свято.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #6 Nazar Obidzinski 29.04.2012 18:05
Усе своє життя Іван Піддубний, куди б його не кидала доля, щиро любив Україну. Коли в Росії йому видали паспорт із прізвищем «Поддубный» і національністю «русский», то в тому документі чемпіон власноруч зробив виправлення — «Піддубний» і «українець».
Цікаво, як такий факт відобразиться у цьому "кіношедеврі"?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #5 українець 29.04.2012 12:14
>н е зробить з Піддубного "истинно рассейскаго багатиря",в чому я сумніваюсь-то слава

Обов'язково зробить. Перечитайте обговорення до статті про нього в рос. вікіпедії
http://bit.ly/KjIkJq
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #4 українець 29.04.2012 12:07
Вийде чергова цвіль. Доречі росіяни вважають Піддубного "руССкім". Так що чекаємо як він буде боротися проти бандерівців, поліцаїв-українців тощо.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #3 Андрэйко 27.04.2012 10:13
яка Росія.... схаменіться...))) Україні має бути соромно за те, що дісі ми не зробили подібної картини
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+21 #2 Дядя Вася 27.04.2012 06:50
Якщо Міхалков не накосячить у фактажі,як він це вміє робити_- у ньогов"Сибірському цирюльнику в протигазах бігають за 10 років до їх появи(приклад) або,принаймні,н е зробить з Піддубного "истинно рассейскаго багатиря",в чому я сумніваюсь-то слава бОГУ.а ДЕ Ж чОРНОБАЇВЩИНА?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 phoooo! 27.04.2012 02:48
Добре, що хоч не ПАДДУБНЫЙ!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100