реклама

реклама

proshavay 12 лютого Черкаська обласна організація партії «Наша Україна» змінила свого голову. Замість колишнього губернатора Олександра Черевка її очолив Володимир Столярчук, який досі керував міською організацією партії, повідомила прес-служба обласної організації НУ.

Олександр Черевко, який очолював партійну організацію «Нашої України» із 7 квітня 2005 року – тобто, практично весь час свого губернаторства – попросив партійну конференцію звільнити його від керівних обов’язків через «зміну місця проживання».

Як пояснив новий очільник «нашоукраїнців» Володимир Столярчук, колишній керівник Черкащини переїжджає до Києва, оскільки має там роботу.

Сам Черевко колись розповідав «Прочерку», що працює на кафедрі банківської справи Університету банківської справи Національного банку України, щоправда, доладно пояснити, що саме він викладає, заслужений економіст України, доктор економічних наук, так і не зміг. А ось всюдисуща «Вікіпедія» підказує, що працює Олександр Володимирович із 2003 року у Київській філії Львівського інституту банківської справи Університету банківської справи Національного банку України. За часів губернаторства за Олександром Черевком залишалась четвертина викладацької ставки.

Володимир Столярчук – вже досвідчений партійний керівник, оскільки фактично «рулив» обласною організацією НУ, будучи керівником її виконкому. На останніх місцевих виборах, абсолютно провальних для НУ, очолював список «нашоукраїнців» до міськради.

Після зміни керівництва у облорганізації залишається відкритим питання, хто очолить міську організацію партії.

реклама

Коментарі  

 
+9 #17 Україна 26.02.2011 13:26
cobra бризгає ядом як немає чого казати.Тільки порівняйте,що було тоді,а що тепер!За часів роботи "колишнього провінційного гендляра" як ви казали у районі в кінці року був залишок у бюджеті 2млн 600тис,а у теперішніх при владі НІНУС 800 ТИСЯЧ...На пів ставки бюджетників не переводили,ліка рні,ФАПи не закривали,школи не ліквідували...ТАЙ ХТО КОБРО ТІЛЬКИ ГЕНДЛЯР?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #16 cobra 18.02.2011 02:05
Добродіїв Бесараба, Айайай та Сірка шанобливо прошу не брехати так нахабно на загал. Врахуйте, що серед відвідувачів даного шанованого ресурсу є люди, які розуміються на тому, ХТО, ЗА ЩО та НА ЧИЄ ЗАМОВЛЕННЯ пише таку брехливу гидоту. Ви ж буквально вчора билися за чергу вилизати панові Черевкові всі доступні місця аж до скрипу. Сьогодні вже шукаєте нових патронів та нових заробітків! Колишній провінційний гендляр, погана вчителька і кепська бувша чиновниця та продажний заздрісний писака нічого, крім брудного паскудства на своїх колишніх керівникі видумати не гаразді. Згадайте, вельминешановні , що тупі продажні гниди нікому, навіть таким "патріотичним" керманичам, як нинішні і даром не потрібні.Отже багато не заробите!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #15 Ай-я-яй 18.02.2011 01:38
"Шановний" пластиліновий Очевидець! НАША Україна в 2004-ому році піднялась з колін. Можливо, вона називалась не тою назвою, що Ви вкрали. А Ви ВАШУ Україну на коліна поставили, нагнули та ще й штани спустили. І якщо вас отака більшість, то туди вам і дорога.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-10 #14 Очевидець 17.02.2011 13:18
Видно по всьому, що найбільше бучу здіймає купка «партійців», які 5 років уперто відхрещувалися від членства в партії, а вступили перед виборами, щоб, втративши керівні посади у владі, пройти бодай у депутати по списках. Тепер їм замаячив ще один реальний шанс – очолити партію, і вони готові не вважати за людей тих, хто упродовж років був у «Нашій Україні»! Нині це називають закордонним словом «рейдерство». Шановні, демократія – це не коли роблять те, що вам хочеться, а коли вирішує більшість, а меншості доводиться підкоритися!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+20 #13 Володимир Бесараб 15.02.2011 01:41
1. Нажаль, пройшла дійсно передача влади. І це при тому, що в політичній партії пивинні бути кандидати, обговорення і вибори. 2. "Наша Україна" на Черкащині так і не спромоглася за цей час визначитись із критеріями: з ким вона; за що вона виступає; хто її союзники і які її позиції. 3. Діяльність партії не прозора, відсутній легітимний механізм виборів керівництва та відповідальност і за вчинення негативних дій. 4. В партії не працють "напрямки діяльності": захист юридичних, економічних, релігійних, освітньо-культурних інтересів громадян. 5. Відсутній захист членів партії та її лідерів. 6. Відсутній декларований прозорий механізм призначення на "владні" посади у випадку перемоги на виборах та приходу партії до влади. 7. Не розроблений декларований механізм вивчення громадської думки та відповідальност і за вчинення дій що ведуть до погіршення іміджу партії. БЕЗ усунення цих "ВІДСУТНОСТЕЙ та НЕ" партія перетвореться на минульщину з негативним відтінком. А шкода, бо її ідея гарна і корисна.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #12 Ай-я-яй 14.02.2011 21:17
Столярчук давно "славився" своїми інтригами в партії *** Як відомо зі слів учасників зібрання (легітимність якого не витримує ніякої критики і яке важко назвати конференцією), на нього не прийшли представники першої п'ятірки Нашої України до обласної ради Олена Фещенко, Володимир Бесараб і, навіть, заступник голови Віктор Павліченко. З поінформованих джерел відомо, що вони ще не забули зраду Черевком і небажання поборотись в суді за результати парторганізації на виборах до обласної ради та були не в захваті від кандидатури Столярчука, яку наполегливо пропихав Черевко. На саму ж конференцію позвозили представників тих партійних організацій, керівники яких підтримують Столярчука, а решту або не інформували взагалі або ж поінформували в останній момент. Чим же така бажана посада голови обласної НУ пану Столярчуку? Пан губернатор наказали очолити?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+19 #11 Реєстровець 14.02.2011 21:07
Черевко, наочний приклад до чого може опуститися людина. Об нього Тулуб ноги витирав, витягнув два-три кейси із зеленими знаками, пообіцяв обласне депутатство і кинув як лоха. Черевко ледве підмазався новим кейсом... а обласну організацію на виборах здав ...фещенко, вінярський клянуть *** як тільки можуть... але якби тулуб запропонував йому посаду заступника він пішов би і прославляв би тулуба. Одне слово - підлий, боягузливий слимак *** ***!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #10 Бровко 14.02.2011 18:00
Навіщо із написаного коментаря брати ті слова або речення які подобаються Прочерку. Якщо взяти те що я написав і те що розмістив Прочерк то це небо і земля. Я писав про Добровольського , який "дуже красиво клявся" дуже красиво обіцяв" щоб потрапити у депутати, а тепер нічого не виконую. Я написав якщо БЮТ буде брати в свої списки таких як Добровольський, то його буде чекати то що й НУНС. Будь ласка Ви є ж клянитись як той Добровольський що Прочерк - це майданчик коректних і чесних дискусій, тоді дотримуйтись того що пишити
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #9 МОНОЛИТ 14.02.2011 16:00
Адександру Черевку с рук сошло все:
- люстрации 2005 года, сотни уволенных в области чиновников;
- политические репрессии 2005-2006 года, правоохоронные органы "натягивали" за списками десятки уголовных дел;
- украденные бюджетные деньги государственной программы "Золотая Подкова Черкащины";
- исподьзование денег благотворительн ого фонда "Золотая Подкова Черкащины";
И перечень этот можно продолжать, только вопрос в том, что разбираться некому,
кадры Александра Владимировича продолжают "успешно" работать. Власть должна думать, а есть над чем.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #8 Бровко 14.02.2011 15:22
Дійсно треба погодитись, що і БЮТ чекає така доля. ***
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100