mi0000000000000 Схоже, влада і міліція мають намір активно піаритись на влаштованих проти черкаської опозиції провокаціях. На офіційних сайтах облдержадміністрації та міліції опубліковані матеріали про сутичку, яка відбулась в ході акції протесту у Черкасах 24 травня. Обласна влада звинувачує організаторів протесту, і зокрема – заступника міського голови Черкас Любов Майбороду, у підбуренні черкащан до хуліганських дій та провокацій.

Подаємо офіційну позицію ОДА:

«Організатори акції своїми виступами та діями відверто провокували черкащан на антиконституційні дії та спонукали до хуліганських вчинків.

Зокрема, Любов Майборода безпідставно заявила про незаконність встановлення будівельного паркану на Соборній площі. Як наслідок, група людей попрямувала на зазначену площу, порушуючи заборону Черкаського окружного адміністративного суду на проведення масових зібрань у районі проведення ремонтно-будівельних робіт на центральній площі м.Черкас. При цьому люди змушені були стояти на проїжджій частині тим самим перешкоджаючи рухові громадського транспорту та створюючи загрозу ДТП.

Організатори акції, наражаючи людей на небезпеку, порушували громадський спокій у центрі міста, постійно намагаючись спровокувати сутичку з правоохоронними органами. Не зупинило учасників заходу навіть те, що на площі велися ремонтно-будівельні роботи і перебування у безпосередній близькості до будівельної техніки становило пряму загрозу їх життю та здоров’ю.

На завершення заходу між його учасниками виникла сутичка і лише завдяки втручанню правоохоронних органів вдалося зупинити безчинства та відновити громадський порядок.

Керівництво області стурбоване тим, що життя та здоров’я жителів міста стає іграшкою в руках радикально налаштованих людей, які або не усвідомлюють наслідків своїх дій, або навмисно влаштовують провокації».

реклама

Коментарі  

 
+8 #5 Володимир 25.05.2011 14:52
Господи, як же ти владо донецька забрехалася. "Організатори акції постійно намагалися спровокувати сутичку з правоохоронними органами"??? Дівчата з прес-служби тулуба - поважайте себе!!! тулуб втіче, а вам тут жити, дітей виховувати? Яка ж повага до майбутньої матері буде ,яка так бреше???? Ви ж там навіть не були, а пишете під диктовку тулуба-загарбника текст!!!! А читаючи про те, що "керівництво області стурбоване" за життя черкащан, мене просто верне. Хто-ххто а ви не стурбовані, бо вам начхати на нас!!! Вас цікавить тільки НАЖИВА!!!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #4 ПРОХОЖИЙ 25.05.2011 14:48
В ЧЕРКАССАХ ДОСТАТОЧНО МЕСТ ДЛЯ ПРОВЕДЕНИЯ ЛЮБОГО РОДА МИТИНГОВ И СОБРАНИЙ.
НО ЭТИМ ИДИОЗНЫМ "ЛИЧНОСТЯМ", ТАК ЗВАННОЙ ОППОЗИЦИИ, НУЖЕН ЛИШЬ ПИАР И "ЛЮБОВЬ" НАРОДА, ПОЭТОМУ И "ПОЛОЖИЛИ ГЛАЗ" НА СОБОРНУЮ ПЛОЩАДЬ.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #3 гонта 25.05.2011 13:17
Як подивишся на це міліцейське хамство, з якого торчать вуха безпредельщика Тулуба, то не те що мітингувати, а хочеться взяти цих донецьких окупантів за любиме місце Кучми й викинути їх за Дон.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 Sirko 25.05.2011 12:09
Між іншим, мер теж казав, що жодних дозволів на реконструкцію на Соборній площі нема. То Одарич теж радикал і терорист?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 Олена 25.05.2011 10:59
Старо предание, да верится с трудом!
Як згадаю, законний (з боку ПР) та незаконний ( з боку мерії) футбольний майданчик ( такий собі креатив на виборчі перегони) - то реконструкція в момент заявки на мітинг - ... не вірю.
З іншого боку - ремонтуйте, та не затягуйте. Хоть щось хороше залишиться.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100