Я справді спочатку був в опозиції, однак якби вони конструктивно і послідовно виконували всі рішення, то я б із ними залишився. А так мені набридло кричати, щоб доводити свою думку.

Наша проблема в тому, що немає зараз породи серед політиків. Протокол я й не збирався їсти, мене штовхнули, народний депутат Андрій Шевченко розтрубив журналістам, мовляв, я хотів з’їсти протокол, і засоби масової інформації рознесли це повідомлення.

А взагалі я дуже багато дізнався із цієї передвиборної кампанії: у будь-якому випадку із будь-якими людьми можна домовитись. Я думаю, що мені вже можна відкривати школу молодого політика… Я справді підтримував Володимира Зубика. Але зараз готую проти нього акцію протесту, бо підозрюю, що він не дотримає своїх передвиборних обіцянок. Я б хотів, щоб вибори в Україні відбувалися кожні півроку. Бо радує, що, коли їдеш по Черкасах у передвиборний період, там лавки ставлять, там освітлення проводять, там ремонтують ФАПи, там у школі встановлюють проектори, у садочки м’ячі привозять. Якби так було постійно, ми б збудували золоту державу.

Я з усіма дружу. Але хтось повинен казати правду. Мій ідеал – кіт Матроскін, який казав: «Труд во ім'я моєго блага облагороджує». А мій девіз по життю – фраза кота Леопольда «Давайте жити дружно». Свого часу я лаявся з Мирзою, а тепер разом робимо «Орлятко». Я хочу, щоб у школі вивчали 18 мов. Найбільше хочу, щоб вивчали мову апачі, бо «Чінгачгука» хочу читати його рідною мовою.

Якщо будуть перевибори, знову балотуватимуся. А як же без мене?..

Володимир Матюша, пенсіонер, член Партії пенсіонерів України, як самовисуванець брав участь у парламентських виборах 2012 в мажоритарному окрузі №197. Прославився, як протоколопоїдач

* з інтерв'ю Володимира Матюша обласній газеті «Вечірні Черкаси»

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100