94779508_3263016463750540_6971163750304841728_o Трохи ексклюзивчика в стрічку. Більше 20 баришень-ревізорів було зібрано по всій країні, щоб за завданням глибоко шанованого мною президента Зеленського перевірити Черкаську міську раду і накопати компромат, що має змусити Бондаренка відмовитися від участі в виборах. А до цього кілька разів поспіль робилася соціологія, що засвідчила що на місцевих виборах переможе Бондаренко. Напевне, навіть у першому турі.

Тому у кандидата від Зеленського Олександра Скічка немає жодних шансів, ніж прибрати конкурента. Але, як на мене, для перемоги Скічка треба прибрати ще декілька конкурентів, бо рейтинг СН до дня голосування матиме таку мізерну величину, що взагалі з нею про балотування мова не має йти.

Але маємо реалії. Країна змінюється. Ми так думаємо. Але насправді міняються прізвища начальників і президентів. Сутність тоталітарного режиму незмінна. Тиск, і фізичне усунення опонентів.

Я знаю, що міську раду є не те що критикувати. Половина депутатів має відповідати на питання слідчих, а не вирішувати долю міста. Але у правоохоронних органів немає не те що можливостей, немає волі реагувати і вчасно розкривати злочини. Але подолати корупцію способом десантування навряд чи вийде.

Будемо із захватом спостерігати за перебігом подій.

Кажуть, ревізорів шукали по всій країні. Очільниця регіонального управління буде звільнена, якщо не буде накопано серйозних матеріалів. Хоча, якщо і накопають, то це свідчитиме про її бездіяльність раніш...

Валерій Воротник, черкаський журналіст

* Допис у фейсбуці.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100