DSC08659 Обласна державна адміністрація не має права втручатися в безпосередню роботу органів місцевого самоврядування, а законність їхніх дій – компетенція правоохоронних органів (і я розраховую на їхню принципову позицію в цьому питанні).

Водночас я переконаний: ця робота повинна бути задля громади, а не на шкоду їй. Цю мою позицію знають і міський голова, і депутати міської ради. На жаль, конфлікт у міській владі Черкас лише наростає і, зрозуміло, відбивається на життєдіяльності всього міста. Маємо проблеми з упровадженням у Черкасах розвиткових проектів, загальнодержавних реформ, навіть із вирішенням суто господарських питань, як вивезення сміття тощо. Тому ми зі свого боку застосовуємо всі можливі важелі впливу в подібних ситуаціях. ОДА вимушено стає «буфером» між сторонами конфлікту, коли йдеться про загальноміські питання.

На мій погляд, міським владцям слід припинити займатися політикою або принаймні робити це в цивілізований спосіб, не забуваючи, задля чого їх делегувала громада. Бо саме вона врешті дасть оцінку всьому.

Щодо нападу на депутата міськради Павла Карася – я розраховую на всебічне, об’єктивне й оперативне розслідування цього інциденту з боку правоохоронних органів. На цьому я наголосив керівнику ГУ Нацполіції в Черкаській області Валерію Лютому.

Юрій Ткаченко, голова Черкаської облдержадміністрації

* Коментар газеті «Вечірні Черкаси», №36 від 5 вересня 2018 року.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-2 #7 Верник 12.09.2018 09:52
Юра свои армянские пасьянсы спешит разложить ... скоро выборы и ему пипец. опыт есть - когда с голов ДПА сняли из прокуратуры не вылазил.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #6 Мікроскоп 11.09.2018 06:05
бла,бла,бла...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #5 ?!! 09.09.2018 23:23
"Обласна державна адміністрація не має права втручатися в безпосередню роботу органів місцевого самоврядування/// Тому ми зі свого боку застосовуємо всі можливі важелі впливу в подібних ситуаціях"(С)
Що за повний кретин так підставив Ткаченка озвучкою прямо протилежних тверджень?
Нізащо не повірю, що він сам себе так *****!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #4 Ван Гог 06.09.2018 15:26
Розраховувати на принципову позицію...кого...тих хто навіть не знає що таке принципи...)))У нас поки що лише "бабло" і куля вирішують питання...а розповіді про моральні принципи це гуморески для убогих...)))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #3 Для находящихся у власти 06.09.2018 07:34
сегодня, - стрелку забить!, есть верный и проверенный, ещё в их буремно-штормовій молодості, способ решения любых конфликтов!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #2 Правда 05.09.2018 18:24
Ніпрошо 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Очерет 05.09.2018 16:38
поклав під каструлю ВО Черкащани, а тепер поради в інеті роздає :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100