radddy Протягом 20 років Соціалістична партія України, ідеї якої я сповідую, відстоює інтереси соціально незахищених категорій громадян. Це прописано у програмі партії. Я підтримую конструктив у діях соціалістів, однак завжди виступатиму проти того, що суперечить моїм переконанням.  Ситуацію із пільговими перевезеннями у тролейбусах, яка склалася у Черкасах, соціалісти не можуть оминути. Однак я не підтримую закликів обласної організації СПУ щодо відставки міського голови Черкас та міської ради. Вважаю, що такі кроки є нелогічними.
Розібравшись у цій проблемі, я – як депутат Черкаської міської ради та керівник комунального підприємства, думаю, що звинувачувати слід не міську владу, а державу. Адже не виділивши обіцяних коштів на відшкодування пільгових перевезень у повному обсязі, вона поставила черкасців у складне становище. І щоб хоч якось виправити ситуацію і далі не накопичувати борги, мерія до 2012 року ввела нові графіки. Інакше тролейбуси просто не перевозитимуть громадян взагалі.
Раджу всім політикам, не використовувати тему пільговиків, як засіб підвищення авторитету серед електорату. У цій ситуації слід діяти разом, співпрацювати.
Я з 2005 року підтримую міського голову Черкас Сергія Одарича, я в його команді. Усі зміни, котрі відбулися у Черкасах за період його головування – демонструють позитивний розвиток міста. І основним пріоритетом наших спільних дій є поліпшення умов проживання у Черкасах.
Мені б дуже хотілося знову налагодити співпрацю між міською владою та політичною силою, які протягом шести років працювали пліч-о-пліч.

Олександр Радуцький, директор КП "Дирекція парків", депутат Черкаської міської ради

* передрук, пост на особистому блозі

реклама

Коментарі  

 
+4 #9 Горгона 21.11.2011 18:33
Черкаси- єдиний обласний центр в Україні, де скасували пільгові перевезення. Та вас,одаричі-радуцькі треба гнати поганою мітлою з насиджених посад, бо ви є саме зло, тільки й можете, що по-злодійськи залазити в кишені злиденних городян. Позорище містечкового масштабу, а не керівники.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #8 Тамара 20.11.2011 21:05
Цитую Відповідь Тамарі:
Звітую перед виборцями
http://radutskiy.livejournal.com/54014.html

Дякую, перечитала. Знаєте, що вразило? Ось основна ідея Вашого звіту
"ми почистили бойлерну та відремонтували її.
Спільними зусиллями вдалося закупити всі необхідні будівельні матеріали.
Розпочали і продовжуємо ремонт
Також ми поліпшили благоустрій
ми завезли землю,
Ми почали роботи"

А ми - це хто? Надіюсь не прцівники комунальних підприємств, які зобов"язані це робити?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #7 sergo 20.11.2011 20:33
Усі зміни, котрі відбулися у Черкасах за період його головування – демонструють позитивний розвиток міста. -и где эти зміни наверно у тебя в кошельке?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #6 проФФесор 20.11.2011 19:45
читаючи щоденники пана Радуцького нарешті зрозумів: правильно все робить наш "улюблений" мер. Адже навіщо нам ці неефективні СУБи. У нас же є такі чудові трудяги, які і підїзди ремонтують і прибудинкові території облаштовують. Доречі, стає зрозумілим звідки такі ціни на послуги цих же СУБів, адже там працюють такі професіонали, послуги яких не можуть коштувати мало)))).
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #5 Махно 20.11.2011 10:07
Зрозуміло, що ніхто проблему пільгових перевезень не вирішить і вирішувати не збирається.
Це лише привід використати невдоволення простих людей у розгойдуванні теми відставки міського голови.
"Поімєть" народ заради власних бездарних політичних амбіцій і по ходу накосити грошенят таємних спонсорів, це відпрацьована на людському горі карта лівих політиків які не раз і не одну країну кидали у вир економічних, політичних і людських поневірянь.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #4 Відповідь Тамарі 19.11.2011 21:21
Звітую перед виборцями
http://radutskiy.livejournal.com/54014.html
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #3 Зара 19.11.2011 20:25
Хто вам дав право відбирати у людей пільги? Це за ваш період з Одаричем у місті склалася така обстановка,вам потрібно скласти повноваження і піти у відставку, люди вам не довіряють***
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #2 проФФесор 19.11.2011 20:23
а як депутат я окультурив всі парки Черкас, на чому, доречі, непогано й заробив. Як справжній соціаліст, професіонал і борець за долю міста, я люблю поєднувати корисне з приємним. От соціалісти вимагають відставки мера, я тут не приймаю участі. Навіщо? Це ж для мене не корисно. Не буде Одарича, не буде кому й парки відновлювати, в чому ж тоді мій навар? Ні я проти. Та й на тролейбусі поки не їжджу. Добре, що хоч на ремонт парків виділяє кошти не держава, а міська рада, а то довелося б мені до Паші Карасика проситися на тепленьке місце.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Тамара 19.11.2011 11:59
"я – як депутат Черкаської міської ради та керівник комунального підприємства, думаю, що звинувачувати слід не міську владу, а державу."
А що Ви, як депутат зробили? Крім того, що звинуватили державу?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100