4545 Першою жертвою цьогорічної передвиборної кампанії можна вважати мера Черкас Бондаренка. Учора всі охочі мали змогу прочитати у щойно створеній групі про "амурні походеньки" Анатолія Васильовича в Грузії...

Історія, швидше за все, вигадана, але хід зрозумілий - вивести Бондаренка з рівноваги, вдарити по стосункам у родині.

Це - брудна, але доволі професійна робота. До кінця жовтня, передбачаю, матимемо цілий цикл таких і подібних до таких історій.

Посада мера міста після початку децентралізації в Україні різко зросла в ціні. Мер реально впливає на розподіл сотень мільйонів гривень щороку. Дуже жирний куш, охочих дірватися до якого - чимало.

Чим затятіше хапатиметься за владу Бондаренко, тим жорстокішими будуть вигадки й жарти конкурентів.

Шкода людей, особливо жінок, які мимоволі ставатимуть жертвами таких "альковних історій".

Для них вихід єдиний: у 21-му столітті краще виживає той, хто швидше адаптується до змін. Боротьба за гроші в епоху "постправди" - вона така, креативна й брудна. Не слід приймати її близько до серця й карати себе: що люди подумають?

Люди подумають, що ви...почали просування власного бренду в інформаційному просторі)

Віктор Борисов, журналіст

*допис з "Фейсбуку".

реклама

Коментарі  

 
+10 #5 язон 08.08.2020 15:35
Кампания против Бондаренко действительно ведётся - со стороны всех его оппонентов. Но, припоминая кампанию, которую вели в 2015 Бондаренко сотоварищи против Одарыча - пока что это лишь лёгкий петтинг. Тогда, кстати, Радуцкий был другом, товарищем и братом Бондаренко. Сделали Одарыча вместе... Получите бумеранг! Альковная грязь - это, конечно, подлость, которая вызывает лишь отвращение. А вот реальные факты коррупции и бесхозяйственно сти, выявляемые правоохранитель ными органами и очевидные всему городу - это таки реальность. И вот ЭТО - уже на происки конкурентов не спишешь. Распределение земельных участков за взятки, зачастую с нарушениями прав граждан, природоохранног о законодательств а и определённой законами системы очерёдности и приоритетов, бестендерное разбазаривание городского бюджета, часто на весьма сомнительные проекты, протекционизм в распределении коммунальных заказов - всё это инкриминировали 5 лет назад Одарычу, но сегодня всё это не искоренено, а разрослось.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #4 Ч*мерис 07.08.2020 14:49
погугліть, це стандартна штатівська піар-технологія, самі на себе зливають ліву компру в яку ніхто не вірить,потім усі жаліють-рейтинг зростає
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-11 #3 Аналітик 07.08.2020 10:57
Зате точно знаємо, що не імпотент! Буде займатись іншими проблемами !
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 Сегодняшние властители 07.08.2020 10:56
Все жертвы абордажа.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-16 #1 Бувший 07.08.2020 10:50
Нормальный мэр
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100