234x236-images-news-032023-.thumbs-189acd025e7e788519dc791e37ac2876_0_1400_0 Всі оце хейтять Спартака Суботу. А суспільство його ж саме на трон поставило. Купували його книги, дивилися подкаст.

В цій історії видно відразу декілька соціальних проблем, на які майже всі ми хворіємо.

Перше – це вірус "відчуття власної важливості". Де комплекси чувака завели його дуже далеко. Недавно тримав в руках його книгу. Вона не така погана, написана доступною мовою для читання, знаходить всередині відгук. Це означає, що він і справді має базові знання в психології. Але на етапі свого розвитку чувак перестав рости і перетворився в шлак типу інста-коуча, але з академічною подачею (головне – говорити розумно).

Друге – закорумпованість та відсутність прозорого науково-освітнього контролю. Всюди чувак тулив, що він – "кандидат наук". Ну прикольно. Правда, кілька років тому був скандал з Ківою, який захистив дисертацію. Чи згадайте хоча б проффффесора економічних наук Яника, доцента Шуфрича і т.д. Порівняно з ними Спартак – "людина розумна".

Третє – сирість самих ЗМІ, які, ганяючись за актульністю, хайпом, сенсацією, не розбираються до кінця в проблемі. Але подають те, що змушує людей привертати увагу.

Народ теж не хоче критично мислити, бо не хоче вчитися, це означає, що можна лити шлак, а всі їстимуть. І це значить, що більшість людей боїться покидати свою зону комфорту... (сказав, як Субота).

І таких у нас експертів, як Арестович, Жданов, Субота, Шехайтли, просто купа...

Але суспільство саме створює собі кумира.

Григорій Чуб, черкаський історик, спортсмен, захисник України

*Допис з фейсбуку

реклама

Коментарі  

 
-3 #4 СОЛДАТ 16.04.2023 13:21
Цитую Співчувак:
У Зольдата енурез, гудзики у ряд! :lol:Пісенька така була. Кашпіровський з Чумаком не допомогли хлопчику? В армію не беруть, купив дойче-панталони ...................

Тебе лікарі на Великдень відпустили додому і забули дати укол? :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 Співчувак 15.04.2023 21:01
У Зольдата енурез, гудзики у ряд! :lol:Пісенька така була. Кашпіровський з Чумаком не допомогли хлопчику? В армію не беруть, купив дойче-панталони ...................
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 СОЛДАТ 15.04.2023 17:15
Спартак Субота - талановитий продовжувач справи А.Кашпіровського, А.Чумака,С.Мавроді а також багатьох і багатьох пройдисвітів.Не думаю що йому варто приділяти скільки уваги.Всерівно т.з."партія" "Слуга Народу"-поза конкуренцією і становить реально набагато більшу небезпеку.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Ніхт ферштейн 15.04.2023 16:33
Щось не ясно, що хтів донести поважний аффтор до мізків нас, простих і сірих? Субота нічим не кращий і не гірший за всю, без винятку, плеяду сучасних вітчизняних заробітчан писаниною. ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100