реклама

реклама

Шоста німецько-українська конференція муніципальних партнерств: «Спільно для Європи: солідарність, відбудова, перспективи на майбутнє» вчора завершила свою роботу.

Про це повідомив журналіст «City News».

konferentsiia-red

Як і слідує із назви під час конференції порушили низку надзвичайно актуальних питань у сенсі співпраці України і Німеччини на рівні муніципальних формувань.

Зокрема йшла мова про те, що необхідно зробити, щоб зміцнити мережу німецько-українських муніципальних партнерств, показати можливості для дій та співпраці між українськими, німецькими та іншими європейськими громадами-партнерами під час війни, а також продемонструвати знак солідарності з українськими муніципалітетами та регіонами.

Участь у Шостій німецько-українській конференції муніципальних партнерств взяла участь і делегація з Черкас. Обласне місто представляли заступниці міського голови Марина Гаркава, Анастасія Чубіна та директор департаменту економіки та розвитку Ірина Удод.

Як відомо, Черкаси тісно співпрацюють з німецьким містом Білефельд та районом Штайнфурт. Німецькі партнери неодноразово надавали нам різноманітну допомогу.

Загалом Черкаси отримали: пожежний автомобіль з повним комплектом обладнання для підсилення нашої рятувальної служби; 5 сучасних генераторів потужністю 35 кіловат для КП «Черкасиводоканал»; два генератори КПТМ «Черкаситеплокомуненерго»; дизельний генератор на 40 кіловат для однієї з черкаських шкіл;

речі для військових; медикаменти для лікарні.

Крім того, невдовзі наше місто отримає 2 пакети підтримки загальною сумою в 110 000 євро по кожному проекту для обладнання 3-х класних кімнат і шкільної кухні на близько 500 учнів.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100