реклама

реклама

Різдвяна ялинка з янголятами на честь загиблих Героїв-захисників з’явилася біля Стели пам’яті поблизу департаменту соціальної політики. Її встановили рідні наших воїнів.

Раніше, до Різдвяних свят, вони прикрасили кульками з іменами загиблих Героїв алею туй, котру садили разом з міською владою в день відкриття Стели. Тепер вирішили встановити ще й спільну ялинку з однаковими янголятами.

414598996_750929023731597_3924539625008983909_n

«Я вважаю, що нині це – головна ялинка нашого міста. Вона не про свято. Не про радість. Вона про ангелів Світла і Правди, які загинули, захищаючи нас. Згадайте в ці дні про них у родинному колі, присвятіть мить пам‘яті. Слава нашим Героям і вічна пам‘ять!», – сказала заступниця Черкаського міського голови, куратора соціальної галузі Марина Гаркава.

«Це – душі наших загиблих Героїв, які віддали життя за Україну. Впевнені, що вони зараз із Небес допомагають своїм побратимам боронити рідну землю від ворога, – пояснює Ірина Горенко, мама загиблого Олександра Гвоздя на позивний «Бродяга». – Дякуємо департаменту соціальної політики за підтримку нашої ініціативи та всім рідним, хто відгукнувся».

«Ми не могли не підтримати родини загиблих, які ініціювали встановлення цієї ялинки. Кожен ангелочок – це чийсь батько, син, чоловік, найрідніша у світі людина, яка оберігає тепер нас усіх вже з неба. Бо пам'ять – це єдине, що змушує і стимулює жити нас далі – всіх, хто втратив. І завдяки саме цим янголам-охоронцям і нашим захисникам ми можемо зустрічати не тільки кожен новий день, а й Новий рік», – вважає Оксана Коцуконь, мама загиблого Олександра Коцуконя з позивним «Арс».

Про це інформує прес-служба Черкаська міська рада

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100