Українці продовжують обурюватися відсутністю паперових квитанції й донині не всі можуть звикнути до користування електронними кабінетами. Нагадаємо, близько 12 мільйонів споживачів у травні стали клієнтами «Нафтогазу». Крім того, українців обурює той факт, що у квитанціях немає показників лічильників, а вказано лише спожитий за місяць обсяг газу, пише Радіо Трек.

gaz-1-1024x576

«Нафтогаз» на такі коментарі у соцмережах відреагував та нагадав, що показання лічильників, як і раніше, приймає компанія, яка займається транспортуванням газу безпосередньо до споживачів, обслуговує газові мережі, а також обслуговує лічильники газу та періодично звіряє їхні показання, тобто облгаз.

Таким чином саме облгаз відповідає за правильну передачу показань лічильників від клієнтів. А «Нафтогаз» оперує виключно обсягом споживання, щоби потім порахувати плату за газ.

«Тому в паперових рахунках від нашої компанії вказується лише отриманий від оператора ГРС обсяг газу, показники лічильника зберігаються безпосередньо в оператора ГРС», - наголосили у відповіді Нафтогазу.

Нагадаємо, що облгази збирають показники лічильників у споживачів, і запевняють, що для правильного нарахування показники необхідно передавати до 5 числа щомісяця.

реклама

Коментарі  

 
+7 #3 Стас 05.10.2022 18:32
Красивая схема! Одни считают сколько вы должны,но вам не отчитываются,др угие просто деньги дерут.Никто ни за что не отвечает...Поражает другое-отсутствие реагирования массы органов,имеющих право и ОБЯЗАННОСТЬ следить за этим.И это вопрос и к губернатору -верните людям право знать-ЗА ЧТО!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 Анатолій 05.10.2022 15:28
там де немає прозорості,там процвітає воровство,це закон життя
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 1 05.10.2022 09:46
Эта шарага и квитанции не присылает. Мафиозная структура.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100