реклама

реклама

В Інстаграм можна побачити як відомі фітнес-моделі роблять селфі для шанувальників за допомогою Айфонів останніх поколінь. Але експертами доведено, що Айфон, попри свою преміальність, з огляду на якість фото поступається флагманським моделям з лінійки Samsung S23. Втім, Самсунг С23 – теж доволі дорогий апарат, котрий по кишені хіба найзаможнішим покупцям.

Але не треба журитися, адже одна з переваг Samsung – його орієнтованість на широкий загал покупців з різним рівнем доходу. Та навіть найбюджетніша продукція під брендом компанії з Південної Кореї тішить покупця своєю якістю та функціоналом. Отже, якщо шукаєте смартфон Самсунг для селфі та фото, але купити флагманські моделі на кшталт Samsung S23 Ultra чи Samsung S21 FE змога відсутня, можна підшукати щось дешевше.

Galaxy-A54-Purple-and-Green

Яким має бути ідеальний смартфон для селфі

Аби фото виходили яскравими, забарвленими та привабливими, ідеальний смартфон Самсунг для селфі повинен мати наступні характеристики:

  1. Висока роздільна здатність фронтальної камери

Чим більше мегапікселів має камера, тим детальніше буде зображення. Зазвичай, фронтальні камери мають менше мегапікселів, ніж основні, але деякі моделі смартфонів Самсунг пропонують високу роздільну здатність і для селфі.

  1. Автофокус та оптична стабілізація

Це два параметри, які допомагають отримати чітке і стабільне зображення, навіть якщо рука трохи тремтить або об’єкт рухається. Автофокус дозволяє камері швидко і точно налаштуватися на обличчя або очі людини, а оптична стабілізація компенсує незначні коливання телефону.

  1. Спалах та підсвічування екрана

Це два способи забезпечити достатнє освітлення для селфі, особливо в умовах низької освітленості. Спалах - це окреме джерело світла, яке вбудоване в телефон або підключається до нього. Під час фотографування спалах випромінює світло на об’єкт, чим покращує яскравість і контрастність зображення.

  1. Ширококутний об’єктив

Це параметр, який визначає, скільки об’єктів може поміститися в кадрі. Чим ширший кут захоплення об’єктива, тим більше людей або тла можна показати на селфі. Це корисно для групових селфі або для створення красивих пейзажів.

  1. Різноманітні функції поліпшення селфі

Це додаткові можливості, які дозволяють удосконалити селфі за допомогою різних ефектів, фільтрів, наліпок, режимів тощо. Вони можуть допомогти приховати недоліки, покращити колір, додати певного настрою до зображення.

f075149a-8f91-4493-ad7c-b1e95df58322

Які смартфони Самсунг у 2023 році роблять круті селфі

Оминемо моделі преміального класу, адже вони мають доволі високу ціну. Якщо ж ваш бюджет складає до 20 тисяч гривень, пропонуємо наступні смартфони Самсунг з найвищою якістю фронтальних камер:

Samsung Galaxy A24

Новинка літа цього року. За ціною нижче за 10 тисяч гривень цей смартфон Самсунг пропонує доволі гарні камери:

  • фронтальна на 13 Мп;
  • може робити фото у високій роздільній здатності;
  • відео у якості Full HD на швидкості 30 fps;
  • основний блок з трьох камер 50+5+2 Мп.

А роздивитися чи відредагувати фото матимете змогу на 6,5-дюймовому Супер АМОЛЕД дисплеї з щільністю пікселів 406 ppi (майже як в Айфон 14).

Samsung Galaxy A34 2023

Привабливий і недорогий смартфон Самсунг, що коштує 13-15 тисяч гривень. З огляду на камери цілком заслуговує на підвищену увагу:

  • 13 Мп фронтальний об’єктив;
  • основна камера з трьох модулів 48, 8, 5 Мп;
  • підтримка портретних та нічних режимів для отримання ваших надзвичайних селфі.

Супер АМОЛЕД дисплей має діагональ 6,6 дюйма, а в одному квадратному дюймі поміщається 399 пікселів. Роздільна здатність – Full HD+.

Samsung Galaxy A54 2023

Цей смартфон Самсунг купити в “Цитрусі” можна за ціною від 12 до 19 тисяч гривень залежно від співвідношення ОЗП та внутрішньої пам’яті (6/128 або 8/256 Гб). Він сподобався поціновувачам селфі завдяки фронтальній камері на 32 Мп, що підтримує оптичну стабілізацію та ефект Боке. А основний модуль складається з чотирьох об’єктивів 64+12+5+5 Мп. Дисплей також Super AMOLED з високою роздільною здатністю Full HD+.

*Реклама

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 Війна! 01.08.2023 15:04
Дехто плаче, решта скаче! І останнім плювати на "солдат про яких стараються не думати в мирних містах, бо псується смак моккачіно і кальяна! Ціна така яка є, для того щоб накачані і татуюванні трутні знімали дівчат вечорами в нічних клубах! Для того щоб ви просто могли жити, обирати, варнякати і критикувати, їздити за кордон, купувати непотрібні айфони/ шмаття і т д."(С)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100