Краще всі прикраси купувати в спеціалізованих ювелірних магазинах. Але онлайн бутики мають ще кілька переваг у вигляді величезного сортименту та демократичних цін.

 1

Тому якщо ви вирішили купити обручку, зазирніть на сайт інтернет маркету УкрЗолото. Ви гарантовано будете здивовані кількістю пропозицій, якістю виробів і демократичним цінами.

Що потрібно, щоб купити обручку вдало?

Для початку треба оцінити фото запропонованих моделей і відповісти на кілька питань:

  1. Метал, з якого має бути виготовлена прикраса;
  2. Стилістика;
  3. Дизайн;
  4. Декор;
  5. Форма;
  6. Призначення.

Про яке особливе призначення йде мова, коли купують обручки? Виявляється існує кілька варіацій і це може бути як весільна обручка, якою молодята обмінюються на церемонії, так і каблучка для заручин або навіть коштовність, за допомогою якої джентльмен робить пропозицію руки і серця своїй дамі.

Всі моделі мають свої особливості. Хоча, в більшості своїх характеристик – вони схожі на те вони і обручки.

Якщо ви обрали золото, вирішить в якому кольорі має бути прикраса, бо голд доступний:

●      Червоний;

●      Білий;

●      Жовтий;

●      Рожевий.

Складно обрати? Подивіться на моделі виконані з різних сплавів. До речі,біле золото досягається не шляхом використання особливого сплаву а нанесенням шару родію на метал. По свої вартості родій дорожчий за золото. І в результаті його нанесення, метал набуває холодного білого кольору, стає ще більш блискучим та зносостійким і радує своєю гіпоалергенністю.

Якщо ви зупинилися на сріблі, для вас на вибір майстри пропонують рішення з:

  1. Позолотою;
  2. Чорнінням;
  3. Родієм.

Метал і колір обраний, варто перейти до форми. Так обручки то вже не тільки канонічні кола. Хоча, як і раніше популярним є кола опуклі (американки) і плоскі (європейки), але сучасні панянки обожнюють обручки, які нагадують корону. Також популярністю користуються моделі схожі візуально на плоскі ланцюжки або навіть на шайби.

Ще одна особливість сучасного ювелірного етикету та весільної моди – не обов’язково щоб обручка нареченої мала той самий вигляд, що і обручка нареченого. Це в рази розширює вибір і дозволяє купувати прикраси навіть з різних серій.

Також треба відповісти на питання чи хочете ви декор і якщо «так» то який саме:

●      Коштовне каміння;

●      Кераміка;

●      Емаль;

●      Діамантове гранування;

●      Гравіювання.

 2

Так ви можете підібрати обручки, які прийдуться до смаку і нареченій і нареченому. А крім того цей вибір дозволяє підібрати прикраси у відповідному ціновому сегменті. Отже, якщо треба купити обручку, то експерти UkrZoloto радять ознайомитися в тому числі і з ціновими пропозиціями, і не переживайте, якщо перед вами модель з бюджетної серії. Вона теж якісна і стильна. Просто для її виготовлення використовують не такі преміальні матеріали і дизайн її не такий складний, як у обручок із сегменту Люкс. Але якщо вам подобається, то яке це має значення дорога обручка чи із групи «бюджетних!?

*Реклама

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Циганка Ара 18.09.2023 15:15
У нас звичайно найвигідніше. Наші філіали працюють на вулицях, вокзалах, базарях. Якість гарантовано.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100