реклама

реклама

Релоковане підприємство ТОВ «Швейна компанія «ВИД», яке понад рік тому переїхало з Херсонщини на Черкащину і з нуля відновило виробництво, виходить на міжнародний рівень.

11

Минулого тижня нове виробництво в Черкасах з офіційним візитом відвідали посли багатьох країн. Зокрема, серед гостей були представники Ради Європи, Почесний консул Кенії в Україні, посли країн Австрії, Азербайджану, Грузії, Латвії, Молдови, Нідерландів, Польщі, Словаччини, Франції, Чорногорії та Пакистану. Зустріч відбулася в межах співпраці з Міжнародною  Торговою  Палатою  (ICC Ukraine).

Директор компанії Ярослав Скрипник ознайомив гостей з підприємством, показав продукцію, яку Швейна компанія «ВИД» виробляє для силових структур України.

44

«Дипломати висловили подяку за вагомий внесок в розвиток міжнародної співпраці та вважають, що якість продукції, яка виробляється нами може бути затребувана на європейському ринку», - написав Ярослав Скрипник на своїй сторінці в Фейсбук та висловив сподівання, що ця зустріч допоможе підприємству розвивати міжнародну торгівлю й залучати інвестиції із впровадженням кращих світових практик.

На сьогодні ТОВ «Швейна компанія «ВИД» входить в п’ятірку лідерів в Україні з виробництва спеціального одягу для найбільших холдингів країни, серед досягнень компанії більше ста новітніх розробок для силових структур України: Національної поліції, Міністерства оборони, Національної гвардії, Служби безпеки, а також Державної служби України з надзвичайних ситуацій та Державної митної служби.

IMG-20231023-WA0001  

Компанія оснащена найновішим і сучасним обладнанням від провідних світових виробників, а сучасні вишивальні машини забезпечують широкий спектр вишивки.

Нині компанія має 4 фабрики: в Черкасах, Смілі, Корсунь-Шевченківському та Херсоні.

IMG-20231023-WA0000  

ТОВ «Швейна компанія «ВИД» має далекоглядні плани на майбутнє  та завжди готова до діалогу. Тож пропонуємо всім, хто хоче долучитися до команди професіоналів, звертатися за телефоном: 0634064880.

Про це інформує пресслужба компанії.

реклама

Коментарі  

 
-1 #1 Грицай Ольга 26.10.2023 20:20
Вона ,а не воно ( двічі ,що це ??)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100