реклама

реклама

Твердження про те, що книга — найкращий подарунок, актуальне і в XXI столітті. Незважаючи на можливість читати з екрана гаджета чи слухати аудіокниги, значна частина українців дуже полюбляє саме паперові носії. Книга Я бачу вас цікавить пітьма стане гарним подарунком для любителів містики. В асортименті інтернет-магазину Retromagaz є чимало пропозицій для шанувальників різних жанрів.

1234

У чому недоліки сучасних носіїв?

Електронні чи аудіокниги зручні не всім з різних причин. Наприклад, електронний пристрій коштує недешево. Крім того, який би в нього не був потужний акумулятор, колись він все одно сяде.

Непросто знайти літературу в мережі, якщо йдеться про пошук нових творів. Видавці ретельно стежать за тим, щоб в інтернеті не з’являлися їхні книги, адже через це вони втрачають кошти від продажу.

Звісно, можна спробувати шукати та завантажувати нові твори, перебираючи відповідні сайти. Але немає нічого гіршого, ніж коли людина скачала новий роман чи детектив, не перевірила його, а коли вирішила прочитати, то через кілька десятків сторінок зустріла напис «Кінець фрагменту для ознайомлення».

Не менше недоліків і в аудіокниг. Серед них:

  • далеко не кожен твір перетворюється на аудіокнигу;
  • багатьом читачам легше та швидше сприймати інформацію саме в друкованому форматі;
  • не всі власники каналів турбуються про інтонації під час читання;
  • якщо багато дійових осіб, то можна заплутатись, адже всі ролі виконує одна людина.

Тому саме книга буде зручнішою для сприйняття з багатьох причин.

Література від Retromagaz

Головне під час вибору книги в якості подарунка — знати про вподобання іменинника. Інтернет-магазин Retromagaz пропонує різноманітні жанри:

  • фантастика;
  • містика;
  • детективи;
  • пригодницькі романи та багато іншого.

Серед численних пропозицій доволі багато українських авторів. Українці пишуть книги, які не просто користуються популярністю в нашій країні, але й перекладаються на багато інших мов та отримують популярність за кордоном. Покупка їхніх книг — нагорода за творчість та додаткове джерело натхнення для авторів.

*Реклама

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100