Нова благодійна ініціатива за участю компанії Кока-Кола крокує Україною. Кока-Кола дарує мільйон пляшок напою найбільш вразливим спільнотам по всій країні, щоб зробити зимові свята трохи радіснішими.

Фото 1 (пріоритетне)

«Завдяки джинглу «Свято наближається» у багатьох українців наближення новорічних свят асоціюється з Coca-Cola. Тому ми залюбки даруємо цю магію свята тим, у кого немає можливості придбати новорічний подарунок своїй родині», – говорить Мальвіна Волик, торговельна представниця компанії Кока-Кола в Черкаській області.

На українському заводі «Кока-Кола Беверіджиз Україна» вже виготовляють партію з мільйона півторалітрових пляшок Coca-Cola зі спеціальною позначкою на етикетці: «Для тебе». Цими особливими пляшками Кока-Кола хоче підтримати українців, які зараз живуть у дуже непростих обставинах та подарувати їм приємні миттєвості у цей святковий період.

Разом із партнерами з гуманітарних організацій Українським Червоним Хрестом та Карітас України компанія Coca-Cola подарує напої родинам, які опинились у складних життєвих обставинах: внутрішнім переселенцям, самотнім батькам, багатодітним сім’ям, особам з інвалідністю – у всіх областях України. На знак підтримки пляшки Coca-Cola також буде передано до громад, які розташовані найближче до лінії бойових дій. Для цього компанія передає частину напоїв Благодійному Фонду «М.Р.І.Я», який спільно із шотландською організацією Siobhan's Trust забезпечують теплою їжею мешканців таких регіонів.

Черкаси_Фото 2

«Ми роздаємо подарункові набори людям, які проживають у черкаських прихистках. Ми надаємо набори посуду, гігієнічні набори, товари для дітей і святкову Кока-Кола. Цей знак уваги важливий для людей: він допомагає поліпшувати настрій у цей складний для України час», – пояснює Юлія Холодна, голова Черкаської обласної організації Українського Червоного Хреста.

1 мільйон пляшок Coca-Cola у подарунок – це жест солідарності з українцями, спосіб висловити їм повагу та підтримку. Наша мета – принести трохи радості в домівки українців під час зимових свят.

Черкаси фото 3

Родина Лілії – переселенці з Харкова, що нині проживають в Черкасах. У Харкові вони мешкали в районі Північна Салтівка, який з перших днів повномасштабного вторгнення постійно знаходиться під обстрілами. Спочатку родина виїхала в область під Балаклею. Але, коли там почалися бої, переїхали до Черкас. Тут, до речі, рік тому народили доньку. Їхня родина – одна з тих, котра отримала подарунок. «Дуже приємна нам ця допомога, особливо зрадів мій син. Зараз, на жаль, дуже рідко нам допомагають. Зовсім не так, як було в перші місяці переїзду», – коментує Лілія.

Починаючи з 24 лютого 2022 року Система Компаній Кока-Кола спільно з Фундацією Кока-Кола зобов’язались виділити українцям благодійну допомогу на суму понад 30 млн дол. Зокрема, 70 тисяч продуктових наборів з найнеобхіднішим базовим складом продуктів, 5 тис. постільних комплектів з теплими ковдрами, понад півсотні потужних електрогенераторів для освітніх, медичних, гуманітарних установ та закладів і 45 мобільних котелень, що працюють на газу та дизелі та зігріватимуть міста і села у зимовий період. Крім того, Кока-Кола відбудує зруйнований дитячий садок у селі Богданівка Броварського району Київської області.

Черкаси фото 4

*Про це інформує пресслужба компанії.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #1 jack 29.12.2023 23:05
Добра справа від добрих людей. Джингл белл, Кока-кола!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100