реклама

реклама

Застосування різних видів металопрокату є відмінним інструментом виконати будь-які завдання щодо проекту, а також гарантувати стійкість та довговічність підсумкової конструкції. Одним з видів прокату, що часто використовуються, є проста профільна труба, за допомогою якої можна виготовляти різні види обладнання, виконувати ремонт і будівництво.

1

Без її використання доведеться зазнати великих фінансових витрат, шукаючи інші формати виконання конкретної задачі. Компанія КТ-Сталь пропонує на вибір великий асортимент металопрокату, зокрема профільної труби, яка відрізнятиметься поперечним перерізом та іншими фізико-механічними характеристиками. Труба виконує як практичні, так  декоративні завдання, залежно від додаткового оформлення.

Як виготовляються труби?

Відповідно до сучасних стандартів і норм для виробництва профільної труби використовуються такі способи:

  • обтискання труби круглого перерізу із застосуванням спеціальної валів для надання потрібної форми;
  • зварювання заготовки, виготовленої з металевого листа.

Різниця в технології суттєво впливає на різницю у технічних параметрах та фізичних характеристиках. Електрозварні труби матимуть довжину від 5 до 9 метрів, якщо деформація гарячекатана, тоді довжина від 4 до 12,5 метрів. За холоднокатаного виробництва довжина труби від 4,5 до 9 метрів. На етапі оформлення замовлення кожен клієнт має право встановити свою довжину виходячи із завдань.

Профільна труба відмінно піддається обробці і без проблем з'єднується. Матеріал можна різати, зварювати холодним або гарячим зварюванням, з'єднувати за допомогою металічних компонентів і багато іншого. Завдяки чіткості в геометричних формах профільну трубу можна без проблем зберігати, складувати та перевозити.

Переваги профільної труби та її застосування

Незважаючи на те, що профільна труба сталева, вона досить легка і міцна, легко піддається обробці і має достатні антикорозійні властивості. З її допомогою можна ремонтувати і будувати балкони, несучі конструкції, різні огорожі, навіси, меблі, ферми для ангарів і конструкцій, що швидко зводяться, ворота і багато іншого.

Компанія КТ-Сталь пропонує послуги нарізки та доставки по Україні, а для постійних клієнтів або за великих обсягів є можливість отримати додаткову знижку. Заздалегідь всю інформацію можна уточнити у співробітників фірми, ставлячи запитання та отримуючи рекомендації під конкретне завдання. Також за потреби можна замовити інші види металопрокату.

*Реклама

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100