реклама

реклама

Компанія «ПромЗІЗ-Спецодяг» виробляє та постачає на ринок України спецодяг та засоби індивідуального захисту під брендом CENTER.  Її місія виражена слоганом «Комфорт та захист». Підприємство пропонує оптимальні рішення у сфері забезпечення промислової безпеки для тих, хто цінує комфорт, ефективність та надійність.

ПромЗІЗтм

Колектив спеціалістів активно веде дослідно-конструкторську роботу, спрямовану на якісне пошиття робочого одягу, впровадження нових матеріалів та технологій. Завдяки цьому, спецодяг, спецвзуття, робочі рукавички торгової марки CENTER заслужили гарну репутацію на українському ринку ЗІЗ. Весь асортимент компанії доступний на інтернет-ресурсі https://promsiz-tm.ua.

Покажемо товар обличчям! Основу колекцій спецодягу складають зимова та літня лінійки спецівки. Ретельно опрацьований дизайн забезпечує високі рівні безпеки, комфорт носіння та презентабельний зовнішній вигляд. Робочі костюми виробляються з сучасних професійних тканин та розраховані на тривале використання. Вони міцні і довговічні, добре переносять багаторазові високотемпературні прання, не змінюючи розмірів.

Зимовий спецодяг можна комбінувати з утепленими флісками, жилетами, светрами. Багатофункціональні утеплені куртки легко перетворюються на жилети. У зимових костюмах передбачена знімна підстібка. Для виробництв, де працівник переходить з одного виробничого майданчика на інший це неоціненно!

Утеплені моделі відрізняє ергономічний крій, створений з урахуванням динаміки робочих поз. Костюми розробляються з чітким розумінням потреб клієнтів – це стосується їх призначення, функціоналу та безпеки. У пріоритеті зимовий спецодяг підвищеної видимості, виготовлений із міцних, водостійких мембранних тканин «ріп стоп». Вона міцна на розрив і стійка до механічних пошкоджень.

Вибір літньої спецівки також досить широкий:

• робочі костюми для загальновиробничих ризиків;

• комбінезони;

• халати;

• напівкомбінезони;

• робочі штани;

• футболки та поло.

«ПромЗІЗ-Спецодяг» успішно розвиває власне швейне виробництво, це дозволяє підвищувати якість робочого одягу та швидко відповідати на запити ринку безпеки. Політика компанії спирається на фундамент суворого контролю вхідних матеріалів та побудовані довірчі відносини з постачальниками сировини. На швейній фабриці діє багатоступінчастий виробничий контроль. З особливою увагою підходять до пошиття захисного одягу металургів, хіміків та зварювальників.

Демократичні ціни, висока якість, доступність на складі, оперативна доставка по всіх містах України – в результаті, кількість задоволених споживачів компанії «ПромЗІЗ-Спецодяг» продовжує зростати! Професіонали компанії продовжують працювати над безперебійними постачаннями та достатніми складськими запасами засобів індивідуального захисту в умовах воєнного часу.

*Реклама

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100