реклама

реклама

Розміщення зовнішньої реклами - це те, без чого не обійтись сучасним і прогресивним компаніям. 

lv6

Саме тому білборди у Львові та інших містах користуються великою популярністю. Реклама на бордах допомагає вирішити багато питань, які можуть виникати у бізнеса на всіх етапах його існування. Завдяки їй можна здобути нових клієнтів, привернути увагу до важливої події, провести до нової торгової точки, збільшити впізнаваність вашого бренду тощо.

Що треба знати перед замовленням зовнішньої реклами?

На етапі планування розміщення реклами на білбордах або інших конструкціях треба чітко визначитися з цілями і задачами майбутньої рекламної кампанії. Від цього буде залежати який бюджет вам необхідно виділити на це. Щоб досягти бажаного результату треба також попрацювати над портретом потенційного клієнта, це допоможе підібрати необхідні локації. Після цього можна приступати до підбору адресної програми (це кількість бордів і їх локації). Таким чином кожний крок вимальовує ваше майбутнє розміщення.

Ch0

Коли кількість бордів і локації погоджені, можна приступати до розробки макету, який буде розміщений на обраних бордах. З цим вам допоможе дизайнер, але тільки після того, як ви надасте йому зрозуміле і логічне технічне завдання. В ньому мають бути зазначені ваші побажання щодо візуалу і текстової частини, необхідні інструменти (фірмовий логотип, фірмові кольори і таке інше), ваше відношення до креативу, або приклад вашого бачення фінального макету. Тоді дизайнер сопоставить ваше ТЗ з власними професійними навичками і запропонує декілька варіантів макету. Якщо ТЗ буде написане неякісно, або ви сами не можете зрозуміти, як це все має виглядати, робота з макетом може затягнутися на невизначений термін. Тому багато чого в цьому випадку залежить саме від замовника.

Після узгодження макету справа залишається за підрядником, який буде друкувати плакати, робити монтаж, робити фотозвіти і щомісячний моніторинг всіх орендованих вами конструкцій.

lv7

Важлива рекомендація: звернувшись до агенції з розміщення зовнішньої реклами, вона професійно організує кожен етап, описаний вище. Більше того, це буде якісне розміщення, яке принесе результати, а не злив бюджету.

Де замовити розміщення реклами на білбордах у Львові?

Рекламна агенція IDMedia - це всеукраїнська компанія з розміщення зовнішньої реклами. За понад десять років існування на рекламному ринку України IDMedia досягла неймовірних успіхів і стала лідером з надання рекламних послуг. Надійність компанії і якість наданих послуг щорічно підтверджуються престижними нагородами, серед яких: “Вибір країни”, “Вибір споживача”, “Лідер галузі”, “Ukrainian Business Award” та інші. Співпраця з професіоналами по розміщенню зовнішньої реклами допоможе вам уникнути неприємних моментів, зекономити гроші та час, а найголовніше - досягти бажаних результатів.

 *Реклама

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 СБДР 15.03.2024 15:42
Білборди-"найкраща" інвестиція у аварійність і травмування на дорогах.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100