реклама

реклама

Дизайн кросівок стрімко видозмінився за останнє десятиліття. Сьогодні вони є універсальним рішенням для всіх випадків життя. Давайте познайомимося із ключовими трендами, які нам пропонує 2024 рік.

Кросівки не завжди були настільки популярними. Раніше вони були другорядним елементом нашої модної колекції. Ми носили їх у спортзал або у справах, але вони часто були незграбними і не завжди наголошували на особистому стилі. Проте сценарій змінився, оскільки якісні та красиві жіночі кросівки стали схваленою частиною нашої ротації взуття, і тепер перебувають у центрі уваги індустрії моди. Білі снікерси стали такою ж невід'ємною частиною гардеробу, як і біла футболка.

1

У світі кросівок зберігається свій цикл тенденцій: від масивних версій початку 2010-х років до мінімалістичних моделей, які домінували в 2023 році. Багато торішніх дизайнів, як і раніше, будуть популярні, нейтральні кольори і лаконічні силуети, як і раніше, в тренді, а це означає, що кожна модниця знайде свою ідеальну пару.

Забарвлення: від нейтральних до блискучих

Нейтральні кольори, як і раніше, популярні завдяки тренду «тихої розкоші», але ми також помічаємо яскраві кольори та жіночні деталі, такі як блискучі вставки або ткані елементи. Шукайте моделі, в яких відтінки білого поєднуються з іншими базовими кольорами, такими як коричневий або кремовий.

Елегантна масивність

Тенденція до масивності продовжує бути актуальною у 2024 році, але з більш вишуканим та скульптурним відтінком. Високі кросівки привертають дедалі більше уваги завдяки інноваційним матеріалам та малюнкам, що відсилають до вінтажної баскетбольної естетики.

2

Колорблокінг

Хоча чорні версії – своя «маленька чорна сукня» в індустрії кросівок – популярні цілий рік, ви можете заявити про себе за допомогою снікерсів, виконаних у кількох кольорах.

Несподівані текстури

Часи нудного взуття минули, і сьогодні мода вітає текстуровані поверхні. Дублянка, теляча вовна, в'язані тканини, прикраси та багато іншого найбільш захоплюючим чином поєднуються в дизайні снікерсів.

Важкі метали

Тенденція металевих акцентів нам знайома, і вона залишиться у 2024 році. На даний момент більшість іменитих брендів випустили снікерси «металік», тому додати цей тренд у свою колекцію стало простіше, ніж будь-коли. Срібло, безперечно, є фаворитом, але не забувайте при пошуку звертати увагу на яскраві металеві відтінки. Особливо добре працює контраст блискучих матеріалів у спортивних силуетах.

Сплеск рожевого кольору

Якщо ви думали, що рік Барбі закінчився, подумайте ще раз: індустрія моди досі загіпнотизована цим грайливим відтінком. Рожеві кросівки – чудовий спосіб додати яскравості у свій гардероб навіть узимку. І так, рожевий також може бути нейтральним.

3

Похідні мотиви

Кросівки, натхненні активним відпочинком, здобули популярність завдяки своїм технічним деталям та зручному дизайну, створеному для будь-яких пригод. Незалежно від того, чи гуляєте ви на свіжому повітрі або носите їх з офісним одягом, естетика трекінгу і висока мода тепер йдуть пліч-о-пліч. Бонус – ви можете розраховувати на їх додаткову підтримку та зчеплення за будь-якої погоди.

Балетна тема

Наступний новий силует кросівок натхненний балеткором. Підніміть свою колекцію балеток на новий рівень завдяки підтримці, як у кросівок, і, можливо, навіть трохи більшій висоті. У цій тенденції весни 2024 року представлені кросівки, замасковані під пуанти. Хочете бути ще моднішим? Вибирайте рожеву чи металеву пару.

Проблемні деталі

Кросівки у первозданному вигляді – річ із минулого. Цього року модними будуть варіанти з ефектом старовини. Якщо вони мають потерті текстильні деталі або в якомусь сенсі виглядають так, ніби їх уже носили, ці кросівки однозначно в тренді.

Придбати версію, яка зможе гармонійно доповнити вашу індивідуальність, можна в інтернет-магазині Miraton.

*Реклама

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100