реклама

реклама

Багато хто з нас відчував моменти жаху, коли бачив падіння мобільного пристрою на бетон, у воду або повну його відмову від роботи. 

Коли виникає одна з подібних ситуацій, то, як правило, ми втрачаємо всі дані, що містяться в пам'яті телефону: контакти, повідомлення, фотографії, доступ до електронних гаманців тощо. На щастя, у разі тієї чи іншої поломки смартфона, завжди залишається шанс відновити його працездатність. У сьогоднішній статті ми підкажемо, що робити в таких непередбачених ситуаціях.

091-6

Перевірте, чи перебуває ваш мобільний телефон на гарантії

На всі смартфони поширюється основна гарантія від виробника. Зазвичай вона залишається дійсною протягом наступного року після купівлі та поширюється на відмову обладнання з вини заводу виробника. Це означає, що цей тип гарантії часто не поширюється на пошкодження, спричинені потраплянням вологи або падінням з великої висоти. Деякі компанії, такі як Apple, пропонують розширені зобов'язання, за які можна заплатити під час придбання нового пристрою. Якщо ви придбали підписку Apple Care або будь-який інший варіант захисту, витягніть із цього максимум користі. Відремонтуйте або замініть свій телефон за гарантією.

Якщо ж смартфон більше не перебуває на гарантії, то свiй айфон можете вiдремонтувати тут https://www.aks.ua/remont-telefony/apple!

Не намагайтеся ремонтувати мобільне обладнання самостійно!

У вас може виникнути спокуса відремонтувати пристрій самостійно, оскільки запчастини для нього можна купити за дуже вигідною ціною. Однак у випадку пошкодженого смартфона все не так просто, як може здатися на перший погляд. Деякі спроби замінити деталі можуть тільки погіршити ситуацію і зробити дані, що зберігаються на телефоні, безповоротними. Натомість вам слід звернутися до сервісу післягарантійного обслуговування і дозволити професіоналам робити свою роботу. Якісною послугою "Ремонт телефонів" можна скористатися за наступним посиланням https://www.aks.ua/remont-telefony/.

Професійне післягарантійне обслуговування відновить дані, що зберігаються на зламаному пристрої. Якщо ви пошукаєте в Інтернеті, то знайдете безліч місцевих фахівців з ремонту смартфонів. Однак, перш ніж вирішувати, де ремонтувати свій апарат, переконайтеся, що обраний вами сервіс пропонує відновлення даних зі зламаних смартфонів і має щонайменше кілька років досвіду в цій сфері. Шукайте компанію з великою кількістю позитивних відгуків і високим рейтингом, оскільки це демонструє відповідальний підхід до обслуговування клієнтів. Якiсно вiдновити смартфон Xiaomi можна тут: https://www.aks.ua/remont-telefony/xiaomi.

*Реклама

реклама

Коментарі  

 
-1 #1 Я 09.04.2024 19:43
чому мова посилання на стартову сторінку відмінна від державної?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100