реклама

реклама

«Я не настільки багатий, щоб купувати дешеві речі» -  так  колись казав барон Ротшильд. І як не дивно, але в цьому афоризмі куди більше істини, ніж може здатися на перший погляд. І прикладів тому досить багато.

Дешеві китайські кросівки спотворюють ходу, аж до отримання травми ноги. Вибухають акумулятори в телефонах невідомого виробника. Ковбаса сумнівного походження викликає важке отруєння всього організму. Зимові куртки, що не тримають тепло ... Думаю, далі не варто продовжувати, прикладів можна привести безліч. Звичайно, отримати всі вищеперелічені «пригоди» можна і за великі гроші, підробок вистачає. Але мова-то не про це, а про те, чи варто економити на своїх нервах і фінансових коштах. Адже не дарма кажуть, скупий платить двічі. Але ж де взяти гроші на купівлю дійсно вартих нас якісних речей? Про це подумали торговці й банкіри.


Торгові мережі спільно з ПриватБанком надають можливість кліентам сплачувати в момент здійснення розрахунку не всю вартіть товару, а тільки його частину. Залишок вартості необхідно щомісячно вносити на картку рівними частинами.

Сервіс «Оплата частинами» працює в більшості найбільших українських мереж з продажу техніки, мобільних телефонів, одягу, взуття та інших товарів. За допомогою «Оплати частинами» суму будь-якої покупки можна розділити на рівні частини (до 25 платежів). Кредит оформляється автоматично прямо біля каси, а договором з усіма необхідними реквізитами при цьому стає чек. За умови своєчасного внесення всіх платежів користування кредитом для покупця безкоштовно.

На сьогодні безвідсоткову розстрочку за допомогою сервісу «Оплата частинами» пропонують більше 1000 черкаських торгівельних підприєвств, серед яких національні мережі “Ельдорадо”, “Фокстрот”, “АЛЛО”, “MOYO”, Евротоп та багато інших. З кожним місяцем, відзначають у банку, їх ставатиме все більше, а це означає, що практично будь-який товар можна буде придбати з розстрочкою платежу, «володіти їм зараз, а оплачувати частинами без нарахування відсотків».

У Черкаській обсласті за програмою «Оплата частинами» протягом нинішнього року зроблено 5000 покупок на суму більше 15 млн. гривень. Тільки за останній місяць до цього унікального сервісу підключилися 50 торгових підприємств Черкас та області. Перелік торгових точок с можливістю оплатити товар частинами можна дізнатися за адресою http://bonus.privatbank.ua/partnerlist. Кожна торгова точка, на касі та вхідній зоні, має спеціальні розпізнавальні наліпки, що вказують на можливість сплати товару частинами.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #2 Услуга 30.10.2014 14:49
И Вам спасибо. А то, ну что бы мы без Вас делали?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Владимир 30.10.2014 14:20
Спасибо что есть такая услуга.Очень выручает в нужную минуту.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100