реклама

реклама

Виш під приводом карантину закрили до 17 листопада, повідомляють студенти.

Співробітники Генеральної прокуратури України проводять обшуки і перевірки в Київському національному університеті культури і мистецтв, ректором якого є Михайло Поплавський, повідомили Корреспондент.net студенти ВНЗ.


За їхньою інформацією, наразі під приводом карантину університет закрили і скасували всі заняття до 17 листопада.

Як повідомили студенти, в їхньому навчальному закладі існує "дивна" система видачі дипломів: спочатку вони отримують освітньо-кваліфікаційний рівень бакалавра в комерційному Київському університеті культури, а перед видачею диплома їх переводять до державного Київського національного університету культури і мистецтв.

У результаті, навчаючись чотири роки в приватному ВНЗ, всі студенти отримують диплом державного університету.

реклама

Коментарі  

 
0 #13 Олена 17.11.2014 14:19
Так хочеться щоб діти вчились(тим більше,що більшість із них і самі цього хотять),а не просто отримали відповідний диплом.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #12 Олена 17.11.2014 14:17
Совісті немає у цього горе -ректора.Він думає тільки про те,як ситніше набити свою кишеню.Бізнесменський підхід досить вдалий.При вступі до КНУК все зроблено для того,щоб абітурієнту хотілось тут навчатись.Доброзичливо зустрічають в приймальній комісії,гарні комфортабельні приміщення навчальних корпусів,але замовчується те,що в гуртожитку на 18м.кв проживає по 8 осіб.Навчатись в таких умовах зовсім не можливо.діти вчаться в читальному залі або коридорах навчальних корпусів.Навчальний процес:2місяці провчились,поті м 2 тижні карантин,відраз у сесія і 2 місяці канікули.На канікула з гуртожитку треба виселитись,незв ажаючи на те,що за нього проплачено на 10 місяців вперед(це обовязкова умова проживання)Як діти за таких умов можуть належно оволодіти обраною спеціальністю.у Поплпвського все налаштовано на те,щоб більше заманити студентів до ВУЗу і більше набити кишеню з їхнього навчання,а також проживання у гортожитку.Пишу з надією,що мене хтось почує і приймуть відповідні міри.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #11 народ 09.11.2014 21:24
Поплавський тримайся! ВОни тебе ні в чому не переплюнуть!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #10 Мир 08.11.2014 14:53
Цитую черкащанин:
Цитую Реаліст:
Поплавок, готов сало. Багато сала!

И т..лок тоже, они у него там знатные, чинуши половины Украины их знают. Поплавок их потом еще под видом стажировки и за рубеж отправляет.

а вам не хватает чего? Судя по всему не только мозгов..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #9 Саша 08.11.2014 14:01
Карантин - это хорошее дело, все подлечатся и отдохнут, включая преподавателей и студентов....слышала КНУТД закрыли тоже вроде на карантин, а Богомольца вообще закрыли из-за того, что нечем платить преподавателям, у нас же как всегда нет денег в государственной казне!!!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #8 тракторист 08.11.2014 14:00
Цитую Реаліст:
Поплавок, готов сало. Багато сала!

А сало ніколи не завадить)) Ну просто обожнюю сало) Поплавський красава)))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #7 Елена 08.11.2014 13:59
Ну закрыли универ, зато студентам радость пусть отдохнут, выздоровеют,а то в государстве денег нет на отопление в государственных заведениях, а дети страдать должны и болеть
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #6 Марк 08.11.2014 13:56
Цитую черкащанин:
Цитую Реаліст:
Поплавок, готов сало. Багато сала!

И телок тоже, они у него там знатные, чинуши половины Украины их знают. Поплавок их потом еще под видом стажировки и за рубеж отправляет.


Ты головой думаешь? Или она у тебя как декоративное украшение?)))) Т...ки у тебя в сарае! Или с тобой ....!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #5 Дядя 08.11.2014 13:56
А за что проверять Юного орла? За то,что он смог в конце 2004г отхватить у профсоюзов четырехэтажное здание в центре города за 100тыс.долл?Цена трехкомнатной квартиры на тот момент.. Да ещё и на частное предприятие,зар егистрированное незадолго под эту тему. Так это талантище!Памят ник нужно ставить и давать орден..Тем-более институт очень необходим и выпускники идут на расхват, их даже не хватает стране....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #4 Jy 08.11.2014 12:59
Несете полный бред. И не завидуйте что в универе учится большое количество умных и красивых девушек. Разве другие вузы не отправляют своих студентов на учебную практику за специальностью ?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100