Масу задоволення – і від смаку якісного українського морозива, і від різноманітних атракціонів і розваг – отримали черкаські діти, 20 червня під час Свята Морозива.



Організатором цього заходу, який відбувся в Черкасах, вкотре став найбільший виробник морозива в Україні – компанія «Рудь» (ПАТ «Житомирський маслозавод»).


Назбиравши за рік обгортки від різних видів морозива «Рудь», діти обмінювали їх на «колорики» – різнокольорові перепустки, за допомогою яких можна було взяти участь у різноманітних іграх, майстер-класах або замовити фахівцям оригінальну зачіску чи «тату». Тим часом, на сцені казкові герої, аніматори та ведучі пропонували різні конкурси та забави. При цьому діти щоразу отримували цікаві подаруночки, і всім охочим у необмеженій кількості роздавали блакитні повітряні кульки.

 

 


Біля входу на Соборну площу, де відбувалося свято, проводили безпрограшну лотерею, кошти від якої спрямовуються на допомогу бійцям АТО та постраждалим мирним жителям Донбасу.

– Ми вже вкотре привозимо «Свято морозива» до Черкас, щоб подарувати сімейний відпочинок усім охочим жителям міста, – розповіла журналістам провідний фахівець компанії «Рудь» Тетяна Хомяк. – Цьогоріч ми проводимо свято під гаслом «Рудь» дарує єдність!» Незважаючи на важкі часи, ми маємо приділяти увагу дітям, разом із ними проводити час, виховувати в них справжні цінності – добро, мир, міцні сімейні стосунки, все те, що формує дитину. «Рудь» дарує єднання в усьому: в сім’ї, в суспільстві, в державі!


За словами пані Тетяни, у святі в Черкасах взяло участь кілька тисяч жителів міста. Було встановлено рекорд за кількістю упаковок від морозива, які черкащани принесли, щоб обміняти на «колорики».

– Це означає, що черкащани чекали цього свята! – каже фахівець. – У Черкасах упаковок принесли більше, ніж у попередніх рекордсменів – Житомира й Тернополя!


Цього року свято мало чітку патріотичну спрямованість: в оформленні активно застосовували національні кольори, використовувалась атрибутика української культури. Крім того, на цьому святі були розваги не лише для маленьких, але й і для дорослих гостей. Це заохочувало батьків активніше відпочивати разом зі своїми дітьми. Цьогоріч компанія «Рудь» змінила формат подарунків – тепер це здебільшого корисне приладдя для школи: альбоми, зошити, розклади уроків, ручки, блокноти, ланч-бокси для бутербродів.


– «Свято морозива» – це всеукраїнське свято, яке відбувається в різних містах України. Цього року відбудеться більше 35 свят! – наголосила пані Тетяна.


Яскраве Свято Морозива від ТМ «Рудь» запам'яталось жителям Черкас і вони з нетерпінням будуть чекати його знову наступного року.


реклама

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100