реклама

реклама

Цьогоріч літній відпочинок черкасців довів, що до планування відпустки ми підходимо зважено та заздалегідь. Ми почали думати не лише про тепле море, яскраве сонце, а й про безпеку своїх близьких. Як показала практика, черкасці стали активніше страхувати своє життя саме на час літнього періоду.

За І півріччя 2015 року черкасці  уклали 20 794 страхових договорів, з них  5 176 лише у перший літній місяць - червень. Загалом з початку року українці отримали 15,7 тис виплат на загальну суму 32,4 млн грн. Середня виплата по настанню страхового випадку склала близько 2050 грн.

“Страховка “Захист на кожен день” діє по всьому світу, - розповідає керівник Бізнесу платежів та переказів Черкаської філії ПриватБанку, Володимир Добровольський. - Черкасці активно користуються  перевагами такго страхування саме на час літьного відпочинку. Заздалегідь укладений договір страхування не лише забезпечить кошти на оплату медичних послуг, але й стане джерелом фінансування на період непрацездатності”.

Ви можете самостійно обрати який страховий внесок сплачувати щомісяця - 10, 20 чи 50 грн. Страховка передбачає страхові покриття у сумі 25000, 50000 та 125 тис грн на одну особу. Адже нещасний випадок псує не лише відпочинок та настрій, він спричиняє витрати на медикаменти і лікаря та позбавляє на певний час фінансового підґрунтя, інформує прес-служба ПриватБанку міста Черкаси.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100