Вартість ОСЦПВ розраховується індивідуально саме завдяки ним. На вартість ОСЦПВ впливають різні фактори. Це й тип транспортного засобу, й його марка та модель, й його параметри, й місто прописки власника, й наявність чи відсутність пільг тощо.

асцпв

Як формується ціна на автоцивілку

Принаймні раз на рік кожен водій оформляє автоцивілку. Поліс ОСЦПВ обов'язковий для всіх власників наземного транспорту. І є різні способи оформити страховку. Хтось купує автоцивілку у знайомого агента, хтось їде до страхової компанії, а хтось вже користується електронним полісом ОСЦПВ, обираючи страховку на безкотовному агрегаторі Ukasko https://ukasko.ua/uk/insurance/osago. Та не всі полюбляють автоцивілку. Принаймні тому, що хочеться заощадити на таких постійних витратах. Та не всі знають як. Поділимося секретом.

Справа у тому, что під час пошуку автоцивілки ніхто з друзів не скаже точно, скільки вам треба грошей на страховку. Бо вартість автоцивілки завжди розраховується індивідуально. І ціни на автоцивілку залежать не лише від параметрів авто, а й від тарифів страхової компанії. Тому важливо користуватися агрегатором Юкаско, щоб знайти найвигідніший варіант страховки. Але можемо сказати вам точно. Оформлювати ОСЦПВ найдешевше онлайн. І саме на Ukasko. Зараз пояснимо чому.

Формула розрахунку вартості автоцивілки

Чому так? Чому найдешевша онлайн страховка?

Дивіться, формула для розрахунку ОСЦПВ встановлена державою. Вона є постійною та складається з двох частин:

  1. Єдиний базовий внесок;
  2. Коригуючі коефіцієнти.

Якщо розмір базового внеску сталий, то нумо докладніше поговоримо про коригуючі коефіцієнти. Що це таке?

Вартість ОСЦПВ розраховується індивідуально саме завдяки ним. На вартість ОСЦПВ впливають різні фактори. Це й тип транспортного засобу, й його марка та модель, й його параметри, й місто прописки власника, й наявність чи відсутність пільг тощо. Навіть якщо машина використовувалась у таксі - це теж вплине на вартість страховки. Та таких факторів багато. І всі вони відображені у державній формулі для розрахунку автоцивілки у вигляді цих коригуючих коефіцієнтів.

Скільки коштує мінімальна страховка

Коригуючі коефіцієнти можуть як підвищувати вартість страховки, так і знижувати її. Чому найдешевша ціна автострахування онлайн? Тому що є коефіцієнт, передбачений для оформлення ОСЦПВ онлайн. Так електронний поліс ОСЦПВ одразу ж стає дешевшим на майже на 10% від свого паперового аналогу.

Через те, що вартість кожної страховки розраховується індивідуально, важко точно відповісти на питання “Скільки коштує найдешевша страховка ОСЦПВ”, тому же її ціна залежить від різних факторів. Навіть якщо порівняти ціни ОСЦПВ у Черкасах https://ukasko.ua/uk/insurance/oscpv/u-cherkasah, на цій сторінці ви побачите, що вартість змінюється якщо обирати страховку на автівку або на скутер.

Попри те, що самостійний розрахунок вартості ОСЦПВ здається важким, насправді це дуже швидко і легко робиться на безкоштовному агрегаторі Ukasko, за допомогою онлайн-калькулятора. Ви просто вводите номер авто або його параметри у калькулятор, та за лічені миті вже побачите варіанти ОСЦПВ від різних страхових компаній, та зможете обрати найбільш слушний з них. Також на Юкаско постійно діють знижки для оформлення страхового полісу, та оформити страховку можно буде зі знижкою до 25%. Тут дійсно найдешевша страховка на авто! Без комісій чи плати за користування сайтом. Спробуйте та оцініть зручність та вигоду оформлення ОСЦПВ онлайн!

*Реклама

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100