реклама

реклама

До новорічних та різдвяних свят  Приватбанк пропонує  своїм клієнтам додаткові кредитні кошти в розмірі  до трьох заробітних плат. Такі кошти клієнти зможуть отримати на свою кредитну картку задля розрахунку в будь-якій торговій мережі.

«Користування кредитним лімітом за всіма картками ПриватБанку залишається безкоштовним протягом пільгового періоду – перших 55 днів після оплати за рахунок кредитних коштів, – зазначає директор Черкаської філії ПриватБанку Віктор Шуршин. – Це унівесальна підтримка у всіх життєвих ситуаціях, яка доступна кожному нашому клієнтові».

Часто люди цікавляться, як правильно робити покупки в кредит, щоб не переплачувати. Щоб відповісти на це питання, достатньо нагади три простих правила, якими охоче поділилися фахівці ПриватБанку.

Правило № 1. Кредитна карта завжди вигідніше, ніж розстрочка

Реальна процентна ставка на картці вдвічі нижче, ніж у споживчих кредитів або кредитів готівкою. Ви можете сплачувати карткою дрібні покупки, а також знімати готівку через банкомат. Витратити кредит на картці можна коли завгодно, а платити тільки за час, коли користувалися грошима. У Вашої картки є пільговий період, під час якого можна користуватися кредитом без відсотків.

Правило № 2. Намагайтеся розраховуватися карткою, а не готівкою!

Сплачуйте покупки Вашою карткою – це набагато вигідніше, ніж знімати з неї готівку. Адже при оплаті карткою в магазинах комісія не стягується, а за зняття кредитних коштів через банкомат доведеться заплатити 4% від суми, що знімається.

До того ж у ПриватБанку є чудові програма лояльності Бонус Плюс! Розраховуючись карткою в магазинах – партнерах програми ви будете отримувати бонуси до 20% за кожну покупку.

Правило № 3. Користуйтеся послугою Оплата частинами

Ви можете зробити покупку в магазинах, підключених до послуги Оплата частинами, сплативши карткою “Універсальна” не всю її вартість, а тільки частину.

Решту суми Ви можете щомісяця вносити на картку рівними платежами. При цьому Ви не платите ніяких відсотків і комісій (на відміну від кредитного ліміту) і не надаєте ніяких документів (на відміну від звичайної розстрочки).

На сьогоднішній день кредитними лімітами ПриватБанку користуються 16,3 млн українців, а загальний обсяг кредитних лімітів на картках на 16 грудня становить 50 млрд грн.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Сидоров 16.01.2017 21:02
Завжди вважав , що сир буває безкоштовним тільки в мишоловці.Десь та повинен бути підводний камінь з цими картками. Банк не меценат, він заробляє гроші. Хто пояснить , як банк у цій ситуації заробляє. :-?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100