реклама

реклама

Черкаська міська рада відзначила відділення Національного олімпійського комітету України в Черкаській області за вагомий внесок у розвиток фізичної культури і спорту міста Черкаси, сприяння в проведенні спортивно-масових заходів та навчально-тренувальних зборів, підтримку діяльності дитячо-юнацьких спортивних шкіл та спортивних підприємств міста. Нагороду вручили голові відділення Андрію Більді під час урочистої церемонії «Лауреати спортивного року-2016».

16425729_734464946734287_2009203820647363579_n

Відділення НОКУ в Черкаській області та міська влада Черкас впродовж року спільно організували та провели чимало цікавих та масштабних спортивних заходів, які збирали по кількасот учасників. Зокрема влаштували масовий пробіг на День міста, провели уроки за участю відомих спотрсменів у школах міста, залучили понад 800 учасників до Олімпійського дня бігу, влаштували сімейно-спортивне свято для черкасців «Тато, мама, я - спортивна сім’я» та багато іншого. Усі ці заходи спрямовані на пропаганду олімпійських цінностей та здорового способу життя серед жителів міста та залучення їх до активних занять спортом.

«Маємо ще чимало нових задумок та планів на цей рік. І у співпраці із міською владою, упевнений, нам вдасться їх реалізувати та залучити ще більшу кількість черкащан до олімпійського руху та занять фізкультурою», - говорить Андрій Більда.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100