День закоханих - довгоочікуване свято для тих, чиє серце сповнене коханням. Дівчата починають готувати привітання для своїх коханих задовго до 14 лютого, а чоловіки проводять як мінімум весь наступний тиждень у пошуках подарунків на День закоханих.

img_top

Що ж можна подарувати на найромантичніше свято року? За великим рахунком на День закоханих можна дарувати практично все, але вигідні подарунки - не аби яка приємність, яку можуть собі дозволити власники карток ПриватБанку

Cмачні подарунки

Складно знайти чоловіка, байдужого до смачної їжі. Дівчата, які не хочуть готувати самі, не залишаться осторонь. Піцерія Браво, папа Карло та Престо, ресторани Анталія, ДЕНЕР КЕБАБ та Ковбасофф надають додаткоий бонус 10% власникам карток ПриватБанку, що зареєстровані на сайті Бонус Плюс.

Корисні подарунки

Прояв справжньої турботи допоможуть проявити магазини одягу та взяття Катес та МоDex, що додатково подарують 10% бонусів до вашого свята.

Подарунки краси

Неперевершений вигляд коханій людині забезпечить відвідування салону краси Райський куточок, що не лише порадує комплексом послуг краси, а й додатковими снижками у 10% власникам карток ПриватБанку.

Снимок экрана от 2017-02-06 15-55-30

«Це дуже приваблива пропозиція. Так приємно отримати персональний подвоєний бонус в улюбленому закладі, – говорить керівник напрямку «Бонус Плюс» в Черкаській області Оксана Ебрігіт. – Підвищений бонус діє тільки для клієнтів, які підключилися до нашої акції та розрахувалися карткою. Реєстрація проходить за допомогою телефону й триває не більше хвилини. Після реєстрації клієнтові відразу доступний персональний бонус! Якщо хтось буде отримувати 5% бонуса, то Ви вже отримаєте 10%».

Зараховуються персональні бонуси, як і звичайні, на рахунок «Бонус Плюс». Переглянути отримані бонуси можна в Приват24 та банкоматі. Перелік закладів, що беруть участь у цій акції, постійно оновлюється, тому радимо зазирати на сайт, щоб бути в курсі останніх новин. А можна просто підписатися на розсилку та дізнаватися про найкращі пропозиції, натиснувши одну кнопку на сайті.

На сьогодні тільки в Україні працює більше 27 000 торгових точок, які підключені до мережі “Бонус Плюс", в тому числі і найбільші мережі продуктових магазинів, аптек, салонів електроніки і побутової техніки, закладів громадського харчування, транспортних та авіаційних компаній.

Як повідомили у ПриватБанку, місячний обіг у  мережі “Бонус Плюс” Черкаської філії становить 4 700 000 грн. Причому в місяць від банку клієнти отримують бонусів на суму близько 737 000 грн. Щомісяця на Черкащині клієнти ПриватБанку витрачають в торгово-сервісних мережах 65 000 гривень зі свого особового бонусного рахунку.

Про це інформує прес-служба компанії

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100